Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες –που ξεκίνησαν από την αρχή- για τον θάνατο του Όλιβερ, του χάσκι στην Αράχωβα.

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον, στα χέρια των στελεχών του Ανθρωποκτονιών, που έχουν μεταβεί ήδη στην Αράχωβα, ενώ η σορός του σκύλου θα μεταφερθεί για ενδελεχή εξέταση σε πανεπιστήμιο της χώρας.

Ερώτημα παραμένει τι συνέβη στον σκυλάκο, που άφησε την τελευταία του πνοή.

Η υπόθεση συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία, καθώς αρχικά έγινε γνωστό ότι το χάσκι βασανίστηκε μέχρι θανάτου, όμως κάποιες αντιφάσεις στις καταθέσεις του κηδεμόνα του αλλά και το γεγονός ότι η δεύτερη εξέταση στη σορό του Όλιβερ δεν επιβεβαιώνει τα ευρήματα της πρώτης κτηνιάτρου, βάζουν στο τραπέζι νέα δεδομένα.

Ο ιδιοκτήτης του χάσκι κατέθετε χθες, Πέμπτη, επί πέντε ώρες, με τους αστυνομικούς να διαπιστώνουν αντιφάσεις σε ό,τι έχει να κάνει κυρίως με τους χρόνους και τις ημέρες.

Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν πως υπάρχουν μάρτυρες πως άκουσαν πολλά γαβγίσματα στην περιοχή που βρισκόταν ο Όλιβερ το βράδυ πριν πεθάνει και εξετάζεται μήπως δέχτηκε επίθεση από σκύλους.

Όλα τα στοιχεία συνεκτιμώνται ώστε να διαπιστωθεί εάν υπήρξε κακοποίηση του χάσκι αλλά και το ποιος είναι ο δράστης.

«Να δούμε αν κυκλοφορεί δολοφόνος ανάμεσά μας»

Ο δήμαρχος Διστόμου – Αράχωβας, Γιάννης Σταθάς, μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για τον Όλιβερ.

«Δεν μας απασχολεί αν θα έρθει κάποιος να κάνει διακοπές στην Αράχωβα. Αυτό που μας απασχολεί ως τοπική κοινωνία είναι να δούμε αν κυκλοφορεί ή όχι κάποιος δολοφόνος ανάμεσά μας» λέει χαρακτηριστικά.

«Την Κυριακή που έγινε αυτό είχαμε 10.000 επισκέπτες. Δεν έχουμε προς το παρόν ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ, υπάρχει ανθρωποφαγία για την υπόθεση. Περιμένουμε να μιλήσει επίσημα η αστυνομία. Από την 1η Δεκεμβρίου βγάλαμε δελτίο τύπου που έκανα κάλεσμα σε όλον τον κόσμο, όποιος γνωρίζει κάτι να το καταθέσει στην αστυνομία. Μέχρι τώρα δεν έχει βγει κάτι επίσημο» τόνισε.

Ερωτηθείς αν αληθεύει ότι υπάρχει μάρτυρας που φοβάται να μιλήσει, ο κ. Σταθάς είπε «μόνο για εξωγήινους δεν έχουν μιλήσει».

«Μόνο η αστυνομία και η εισαγγελία μπορούν να γνωρίζουν. Δεν απασχολούν ό,τι λένε για την Αράχωβα, μας απασχολεί η ασφάλειά μας. το ζήτημα της συλλογικής ευθύνης είναι κουβέντα για άλλη ώρα» είπε για το cancel_Αράχωβα. «Το ίδιο δεν το κάνουν στην Άνδρο που αποδεδειγμένα έχει γίνει βιασμός ή σε άλλα μέρη που έχουν γίνει εγκλήματα» είπε.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠαύλος Μαρινάκης: Όσοι καταδικάζονται για οπαδική βία θα μπαίνουν φυλακή
Επόμενο άρθρο«Στραγγάλισαν τον φοιτητή και τον κρέμασαν στην ντουλάπα» – Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ στα Σπάτα