«Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του αστυνομικού που δίνει τη μάχη της ζωής του γιατί βρέθηκε στο σημείο που όφειλε να είναι για να προστατεύσει όλους εμάς τους υπόλοιπους. Και αυτό το νέο παιδί είναι πιθανό να μην γυρίσει στο σπίτι του. Και προσευχόμαστε όλοι για να γυρίσει υγιής και δυνατός στο σπίτι του», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, αναφερόμενος στα επεισόδια στου Ρέντη και τον βαρύ τραυματισμό του αστυνομικού.

«Μιλάμε για εγκληματίες, δεν νομίζω ότι κάποιοι από αυτούς που πήγαν στο βόλεϊ ξέρουν τι σημαίνει φιλέ, σετ. Πήγαν για κάποιον συγκεκριμένο λόγο και δεν έχουν χρώμα ούτε ομάδα. Αυτοί που είναι εγκληματίες, είναι εγκληματίες», πρόσθεσε,  μιλώντας στον Σκάι, ο κ. Μαρινάκης.

«Θα εφαρμοστούν αποφάσεις που κάποιοι φοβόντουσαν να εφαρμόσουν για δεκαετίες»

Και συνέχισε: «Ήδη έχει κάνει εξαγγελίες ο υπουργός Δικαιοσύνης και θα είναι η τρίτη παρέμβαση για μία σειρά αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα. Τώρα, όσοι καταδικαστούν για οπαδική βία θα μπαίνουν φυλακή».

Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια

«Αντιλαμβανόμαστε την οργή και δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης.

«Ο Πρωθυπουργός είχε πει τον Αύγουστο ότι όλα αυτά είναι δυναμικά, εφόσον παρατηρηθεί έξαρση. Θέλουμε να προστατεύσουμε τους ανθρώπους που εργάζονται, τους ανθρώπους που είναι γύρω από τον αθλητισμό, τους φιλάθλους που θέλουν να πάνε με τις οικογένειές τους να δουν τον αγώνα», συμπλήρωσε.

Με αφορμή τη σημερινή σύσκεψη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι θα πρέπει «να περιμένουμε έναν Πρωθυπουργό και μία κυβέρνηση που δεν μασάει τα λόγια του και εφαρμόζει αποφάσεις που κάποιοι φοβόντουσαν να εφαρμόσουν για δεκαετίες».

Αναφορικά με την επίσκεψη Ερντογάν και τη συμφωνία για τη χορήγηση βίζας σε Τούρκους πολίτες, ο κ. Μαρινάκης σχολίασε: «Η βίζα είναι ένα αίτημα διαχρονικό, είναι μία πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη, στο πλαίσιο μίας πολύ σημαντικής διμερούς συνάντησης του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο. Απεδείχθη πολύ σημαντική αυτή η επίσκεψη και για τη χώρα μας και για την Τουρκία».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠαύλος Μαρινάκης: Όσοι καταδικάζονται για οπαδική βία θα μπαίνουν φυλακή
Επόμενο άρθροΑράχωβα: Ερωτήματα για την κακοποίηση του χάσκι – «Να δούμε αν κυκλοφορεί δολοφόνος ανάμεσά μας»