Νέες αποκαλύψεις κάνει η εκπομπή του MEGA, «Φως στο Τούνελ», το οποίο προσπαθεί να φωτίσει τη σκοτεινή υπόθεση με το θάνατο του 19χρονου φοιτητή, Νικόλα Ντουρτουρέκα στα Σπάτα το μεσημέρι της Πέμπτης, 16 Ιουλίου 2022.

Στο «Τούνελ» μίλησε μια πολύ καλή φίλη του 19χρονου που τον ήξερε από το νηπιαγωγείο και ήταν μαζί το τελευταίο βράδυ πριν βρεθεί απαγχονισμένος στο δωμάτιό του. Όπως είπε είχαν πάει στο σπίτι μίας φίλης, λίγα άτομα που ήταν συμμαθητές και καθόντουσαν στην αυλή συζητώντας.

«Η συμπεριφορά του ήταν απόλυτα φυσιολογική, είχαμε βγει και την προηγουμένη εβδομάδα και μάλιστα κάναμε σχέδια για να ξαναβγούμε. Οπότε ότι συνέβη ήταν το σοκαριστικό. Ήμουν το τελευταίο άτομο που με άφησε σπίτι μου με το αυτοκίνητο γιατί μένω και κοντά στο σπίτι του. Δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα που να μου φάνηκε περίεργο, φαινόταν ευχάριστος και χαιρόταν που είχαμε βγει. Νομίζω ότι μόνο εκείνος είχε παραγγείλει και είχε φάει δυο σουβλάκια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η φίλη του άτυχου νέου είπε στο «Τούνελ» πως ο Νικόλας δεν τους είχε πει τίποτα για το τελετουργικό και για την πανσέληνο που αποκάλυψε η εκπομπή, ωστόσο γνώριζε για την ενασχόληση του νεαρού φοιτητή με τη μαγεία και τα μεταφυσικά.

«Μας είχε πει για τις σκοτεινές συνήθειες που είχε. Έλεγε συχνά ότι είναι μάγισσα. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο το εννοούσε. Δεν είχε περιγράψει σε μένα κάτι παραπάνω. Συζητούσε με μια φίλη μου και απλά τους άκουγα. Ήταν αρκετά ελεύθερος άνθρωπος. Δεν προσπάθησε ποτέ να μας πείσει για αυτό ή να μας οδηγήσει στη μαγεία», είπε η φίλη του 19χρονου.

«Μου είχε πει πως όλοι βγαίνουν σκάρτοι…»

Μιλώντας για τον φίλο της δήλωσε πως δεν είχε την πιο εύκολη ζωή και ήταν πιεσμένος από κάποια οικογενειακά προβλήματα που είχε, αλλά «δεν νομίζω ότι είχε φτάσει σε σημείο να αυτοκτονήσει. Ήταν ένας άνθρωπος που ήξερε να κρύβεται, αλλά όταν το άκουσα και σκεφτόμουν τον τρόπο με τον οποίον συμπεριφερόταν εκείνο το βράδυ που φαινόταν περίεργο, αλλόκοτο, εκτός χώρου και χρόνου»

«Από όσο ξέρω είχε κάποια οικογενειακά θέματα. Τσακωνόταν με την μητέρα του όσο ήμασταν στο Λύκειο, ποιος δεν τσακώνεται με τη μητέρα του στο Λύκειο και μου το είχε πει ως παράπονο πως δεν τον καταλαβαίνει. Είχε όμως και μια ερωτική απογοήτευση. Μου είχε πει πως όλοι βγαίνουν σκάρτοι…», κατέληξε.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Φως στο Τούνελ»: Θρίλερ με την υπόθεση σατανισμού και «αυτοκτονία» 19χρονου – Στοιχεία δείχνουν έγκλημα
Επόμενο άρθροΚατεχόμενα: Ερντογάν και Τατάρ συζήτησαν τη «Διακήρυξη της Αθήνας για Φιλικές Σχέσεις και Καλή Γειτονία»