Σε θρίλερ εκτυλίσσεται η υπόθεση σατανισμού με την «αυτοκτονία» του 19χρονου φοιτητή Νικόλα Ντουρτουρέκα στα Σπάτα, καθώς η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έκανε αποκαλύψεις για τις συνθήκες θανάτου του άτυχου νεαρού.

«Έχει στηθεί ένα σκηνικό θανάτου»

«Είναι μία πολύ καθαρή υπόθεση ως προς το τι συνέβη», δήλωσε στην εκπομπή ο δικηγόρος του πατέρα του 19χρονου, Ανδρέας Ηροδότου, ο οποίος όπως ανέφερε υπάρχουν στοιχεία που «δείχνουν» εγκληματική ενέργεια και όχι αυτοχειρία.

Μιλώντας στο «Τούνελ» ανέφερε πως έχουν προβεί ήδη σε διορισμό ειδικού τεχνικού συμβούλου, σε δήλωση υποστήριξης της υπάρχουσας κατηγορίας και ακολουθεί και μηνυτήρια αναφορά, μιας και είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται «για εγκληματική ενέργεια».

«Είναι απολύτως καθαρό ότι έχει στηθεί ένα σκηνικό θανάτου. Το ζήτημα είναι από ποιον στήθηκε. Υπάρχει κάταγμα στο υοειδές οστό, το οποίο βάσει της ιατρικής βιβλιογραφίας προκύπτει μόνο σε περιπτώσεις στραγγαλισμού», είπε ακόμα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο οποίος επικαλείται τον τεχνικό σύμβουλο θεωρείται σχεδόν απίθανο το κάταγμα να προήλθε από απαγχονισμό.

«Κάποιος τοποθέτησε το νεκρό σώμα του Νικόλα εκεί για να φανεί ως αυτοχειρία»

«Όλο αυτό το συμπέρασμα προέρχεται από κάποια λογικά επιχειρήματα. Στο σημείο που βρέθηκε το κορδόνι, υπήρχε κόμπος, ο οποίος μπορούσε να σταθεί στο πομολάκι της ντουλάπας. Κι αν πράγματι συνέβη αυτό και υπήρχε αυτοχειρία γιατί απαγχονισμός υπήρχε. Ένα άψυχο σώμα με την κοινή λογική, το οποίο κρεμιέται αν ήταν 80 κιλά το παιδί βαραίνει ακόμα περισσότερο και από το ντουλάπι θα έπρεπε να έχουν φύγει ή τουλάχιστον να έχουν μετακινηθεί οι μεντεσέδες», είπε χαρακτηριστικά.

Το ντουλάπι ήταν στη θέση του κάτι που δείχνει ότι ο στραγγαλισμός προηγήθηκε του απαγχονισμού. Σε αντίθετη περίπτωση θα υπήρχαν ζημιές στο ντουλάπι από το βάρος του σώματος του 19χρονου φοιτητή.

«Κάτι προηγήθηκε και κάποιος τοποθέτησε το νεκρό σώμα του Νικόλα εκεί για να φανεί ως αυτοχειρία», καταλήγει.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧαλάνδρι: Μυστήριο με την εξαφάνιση ηλικιωμένης – «Άνοιξε η γη και την κατάπιε μαζί με το σκυλάκι της»
Επόμενο άρθρο«Φως στο Τούνελ»: «Μας είχε πει για τις σκοτεινές του συνήθειες» – Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον 19χρονο