Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Νωρίς σήμερα έχεις την τάση να μηδενίζεις ένα έργο ή μια γραμμή σκέψης και μπορεί να είναι δύσκολο να προχωρήσεις σε άλλα πράγματα. Οι περισπασμοί είναι ανεπιθύμητοι τώρα, καθώς έχεις κίνητρο να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο έργο ή να ερευνήσεις μια ιδέα.

Αυτό τείνει να είναι πιο παραγωγικό και εποικοδομητικό παρά εμμονικό. Αλλά καθώς η μέρα προχωρά ένα τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει κάποια αβεβαιότητα. Οι ασάφειες είναι προσωρινές και κατά κάποιο τρόπο, χρήσιμες για να σε βοηθήσουν να ρυθμίσεις τον εαυτό σου.

Δίδυμοι: Οι σκέψεις και οι επικοινωνίες μπορεί να είναι πιο έντονες ή δραματικές καθώς ξεκινάς τη μέρα. Είσαι πιο διαθετημένη να αναλύεις και να ερευνάς. Αλλά με το σημερινό τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα είναι πολύ εύκολο να έχεις ένα πέπλο πάνω από τα μάτια σου σε ορισμένες περιοχές καθώς η μέρα προχωρά.

Μια αίσθηση αβεβαιότητας σχετικά με το που πηγαίνεις μπορεί να σε αποστραγγίσει προσωρινά από ενέργεια. Επιδίωξε να αφήσεις την αποτελεσματική λήψη αποφάσεων για πιο ξεκάθαρο χρόνο αν είναι δυνατόν, καθώς αυτή είναι η στιγμή για να παρατηρήσεις και να επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου.

Καρκίνος: Η επιθυμία για περισσότερα από ένα έργο είναι μαζί σου νωρίς σήμερα. Είσαι αποφασισμένη και συγκεντρωμένη αναζητώντας απαντήσεις. Μπορείς να επιλέξεις να διατηρήσεις τη δυναμική, προσαρμόζοντας τον εαυτό σου με ενθουσιασμό στη δουλειά ή στις εργασίες σου.

Αργότερα σήμερα ένα τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα μπαίνει στο παιχνίδι και είναι καλύτερα να προσεγγίσεις τα πράγματα με χαλαρό, δημιουργικό τρόπο όπου χρειάζεται, έχοντας κατά νου ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι ξεκάθαρα. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι σου στερείται ο αέρας ή τα επίπεδα κινήτρων λείπουν προσωρινά.

Λέων: Ενώ σε ενδιαφέρει να μάθεις τα γεγονότα καθώς ξεκινά η μέρα, ένα τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα μπαίνει στο παιχνίδι καθώς προχωρά η μέρα και μπορεί να υπάρχει έλλειψη σαφήνειας. Από τη μια πλευρά μπορεί να απολαύσεις μερικά ονειρικά, δημιουργικά και πιθανώς εμπνευσμένα στοιχεία.

Αντίθετα, η διάθεση σου μπορεί να είναι λίγο υπερβολικά εξαρτημένη από τις αντιδράσεις των άλλων ή τις περιστάσεις που σε ακολουθούν. Μπορεί να υπάρχει λόγος να διστάσεις και ίσως είναι καλύτερο να μη δεσμευτείς για κάτι για το οποίο αργότερα θα μπορούσες να μετανιώσεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑντώνης Ρέμος – «Πάντα & Ποτέ vol I»: Το νέο του album κυκλοφορεί
Επόμενο άρθρο11 κλινικές μελέτες αλλάζουν την ιατρική