«Έγινα γνωστός ως το χειρότερό μου, ως τραγουδιστής. Όταν έκανα συναυλία στο ΣΕΦ δεν κοιμήθηκα για 3 μήνες», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κορκολής στο εορταστικό «Στούντιο 4» ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ο Στέφανος Κορκολής, ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης μεγάλων επιτυχιών ήταν ο φιλοξενούμενος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής και μίλησε για τη μακρόχρονη πορεία του στη μουσική, τις ευτυχισμένες αλλά και τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής του.

«Όταν ξεκινούσα εγώ, υπήρχε σκληρός ανταγωνισμός. Για να σε πιστέψει μία εταιρεία, έπρεπε πρώτα να έχεις πουλήσεις αλλά πώς θα πουλήσεις; Έπαιζαν πολύ μεγάλο ρόλο η τύχη και μετά η εμπειρία. Στην αρχή της καριέρας μου δεν είχα απολαβές από τη μουσική», παραδέχθηκε ο Στέφανος Κορκολής.

«Έγινα γνωστός ως το χειρότερό μου, ως τραγουδιστής. Το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσα να υποστηρίξω ότι κάνω είναι ότι τραγουδάω. Ερμήνευα με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα κομμάτια μου, μέχρι εκεί όμως. Εγώ δεν ένιωσα ποτέ sex symbol», εξομολογήθηκε αμέσως μετά ο επιτυχημένος συνθέτης.

«Αμέσως μετά το «Σκόνη και Θρύψαλα» έκανα μία περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, σε στάδια και μεγάλους χώρους. Υποτίθεται πως θα κλείναμε την περιοδεία με μία συναυλία στον Λυκαβηττό. Έγιναν όμως εκλογές στο μεταξύ και έκλεισε ο Λυκαβηττός», περιέγραψε ο Στέφανος Κορκολής στη συνέχεια.

«Ενημερώθηκα λοιπόν πως η συναυλία θα γίνει τελικά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Για τρεις μήνες δεν έκλεισα μάτι από την αγωνία μου, τους έλεγα: παιδιά, είσαστε με τα καλά σας; Μπήκαν 25.000 άτομα, ενώ έχει θέσεις για 15.000. Όταν τελείωσε όλο αυτό, δεν αισθάνθηκα όμορφα. Το θεώρησα άδικο προς άλλους καλλιτέχνες», κατέληξε στην ιστορία του ο Στέφανος Κορκολής.

To άρθρο Στέφανος Κορκολής: Έγινα γνωστός ως το χειρότερό μου, ως τραγουδιστής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕργασία εξ αποστάσεως που δεν απαιτεί πτυχίο και αποφέρει πολλά λεφτά
Επόμενο άρθροΙσραήλ: Αυξάνει κατά 8 δισ. δολάρια τις αμυντικές δαπάνες για το 2024