Αν και αγωνίστηκε με πολλές απουσίες η Νίκη Βόλου επιβλήθηκε με 3-0 της Κοζάνης στην πόλη της δυτικής Μακεδονίας, σε αγώνα που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της σούπερ λιγκ 2.

Την ομάδα της Νίκης ακολούθησαν 50 περίπου φίλοι της από το Βόλο που πανηγύρισαν της επιτυχία.

Η ομάδα της Κοζάνης ήταν ακίνδυνη επιθετικά ενώ αξιοσημείωτο γεγονός αποτελεί η αδυναμία επιτυχίας γκολ στις 5 τελευταίες αγωνιστικές.

Η Νίκη άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με κεφαλιά του Τζιώρα μετά από σέντρα του Κρητικού.

Στο 66′ ο Κρητικός έκανε ντρίπλες σχεδόν σε όλη την άμυνα της Κοζάνης και πέτυχε το 0-2.

Στο 77′ ο Τζιώρας έκλεισε το σκορ με το 2ο προσωπικό του γκολ με σουτ μετά από πάσα του Κάσσου.

Επαγγελματικό ντεμπούτο έκανε, περνώντας στο ματς ως αλλαγή στο 80’, ο 19χρονος Δημήτρης Κουτσιμπάνας, που είναι γέννημα-θρέμμα της Νίκης.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό η Νίκη έφτασε τους 21 βαθμούς σε 13 αγώνες και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό που έχει 33 βαθμούς σε 14 αγώνες, τη δεύτερη ΑΕΛ με 32 βαθμούς σε 15 αγώνες και τον τρίτο Μακεδονικό με 22 βαθμούς σε 14 αγώνες.

Οι συνθέσεις:

ΚΟΖΑΝΗ (Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Σουλιώτης, Κούφας (67’ Παπαδόπουλος Γ.), Τάτσης, Δόρης (57’ λ. τρ. Τσιμπούκας), Καραγιάννης (57’ Ποζατζίδης), Αναστασόπουλος, Καλλέργης, Γραμμένος (67’ Βοργιαζίδης), Σιατραβάνης (22’ λ. τρ. Αποστολίδης)

ΝΙΚΗ (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Κρητικός (74’ Ριμπέ’ι’ρο), Πολίτης (80’ Κουτσιμπάνας), Τζιώρας.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΗ Δανάη Μιχαλάκη για τον Γιώργο Παπαγεωργίου και τη μητρότητα
Επόμενο άρθροΑγγλία: Με ανατροπή η Μάντσεστερ Σίτι, 3-2 τη Νιούκαστλ