Η ΔΕΥΑΜΒ ανακοίνωσε ότι, λόγω της βλάβης του καταθλιπτικού αγωγού μεταφοράς επεξεργασμένων λυμάτων και λόγω του απαιτούμενου βάθους της εκσκαφής για την αποκατάσταση ζημιάς στο υπόγειο δίκτυο, επί της Λεωφόρου Αθηνών, λίγο πριν τη διασταύρωση με την οδό Μακρή, στις Νέες Παγασές, υπάρχει σε εξέλιξη διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Αθηνών, από την γέφυρα του Αλυγαρορέματος μέχρι την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.

B016CFCE-4EAA-4FEF-9824-84BB448228EE-2926-00000370CD8AB43A

Η διακοπή κυκλοφορίας άρχισε την περασμένη Τετάρτη 31 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, εκτός αν οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μέσω των οδών, Προφήτη Ηλία – Ηρώων Πολυτεχνείου – Αγησάνδρου – Βάκχου – Ηρώων Πολυτεχνείου και αντίστροφα.

Ωστόσο, οι διαμαρτυρίες οδηγών που ταλαιπωρούνται απ’ αυτή την παράκαμψη είναι αρκετές. Κάποιοι παρομοιάζουν την κατάσταση με τη λεωφόρο Κατεχάκη στην Αθήνα λόγω του μποτιλιαρίσματος που παρατηρείται κι αναρωτιούνται γιατί δεν οδηγούνται τα λεωφορεία και τα φορτηγά μέσω του κόμβου Βελεστίνου, ώστε ν’ αποσυμφορηθεί η κατάσταση.

Μπορεί να είναι εικόνα οδός και δρόμος

Αλλοι πάλι χαρακτηρίζουν μπαλώματα τα έργα, προβλέποντας ότι δεν θ’ αντέξουν περισσότερο από 6 μήνες, ενώ διαμαρτυρίες εκφράζουν και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων της περιοχής που, όσο διαρκούν οι εργασίες, είναι αποκλεισμένες.

Ενα ακόμα καίριο ερώτημα: Οσο ο αγωγός είναι εκτός λειτουργίας, τι γίνεται με τα λύματα που φτάνουν στον Παγασητικό;;;;;;; Είναι γάργαρο νεράκι, ή…………Θεέ μου σχώρα με;;;;

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΓερμανία: «Γκέλα» για την Ντόρτμουντ, 0-0 με την Χαϊντενχάιμ
Επόμενο άρθροΤουρκία: Ο Ερντογάν διόρισε νέο διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας τον Φατίχ Καραχάν