Αιχμηρός με επιφάσεις ευγένειας για τον Στέφανο Κασσελάκη και τα δυσοίωνα εσωτερικά προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν για ακόμα μια φορά ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Όπως είπε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «είναι χαρισματικός, συμπαθητικός αλλά έχει κάνει λάθος αγορά. Αυτός πίστευε ότι θα πάρει ένα κόμμα που μένει στη Γλυφάδα και του βγήκε στους Θρακομακεδόνες, έχει πάθει συγκοπή που κατεβαίνουν κόσμος, λύκοι, πρόβατα. Δεν έχει καταλάβει πού βρίσκεται».

«θα φύγει και ο Πολάκης φαντάζομαι. Φεύγοντας θα μπορούσε να πάρει τον Κασσελάκη για να μην φύγει μόνος του»

Ο γνωστός σκηνοθέτης συνέχισε καυστικά πετώντας ακόμη ένα καρφί, λέγοντας για τον Στέφανο Κασσελάκη πως «Δεν τους αναγνωρίζει αυτούς. Λέει για την αριστερά αλλά δεν ξέρει τους αριστερούς. Λέει την αριστερά ως στροφή. Πας αριστερά, πας δεξιά, δεν γνωρίζω σαν τι την ξέρει».

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν κάτι παραπάνω από καυστικός απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη.

 Για τον τονισμό και το «χούι» του Κασσελάκη να τονίζει την τελευταία λέξη κάθε πρότασης

Όταν ρωτήθηκε από τη Ναταλία Γερμανού γιατί σχολιάζει στο podcast του για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «μοιάζει σαν του λείπει μια συλλαβή», ο Λάκης Λαζόπουλος εξήγησε: «Ο Παπανδρέου ο παλιός μετέφραζε από τα αγγλικά στα ελληνικά και αυτό περνούσε (…) και όλο ήταν ανάσες από την αγγλική στην ελληνική γλώσσα. Εδώ ο Κασσελάκης είναι σαν έχει μια πολυσύλλαβη λέξη που δεν μπορεί να τη πει, οπότε περισσεύει μια φράση που την κάνει φινάλε και στο τέλος είναι όλα δυνατά. Εγώ θέλω ΕΣΑΣ» με την Ν. Γερμανού να αναφέρει πως κατανοεί το σχόλιο.

Σε σχέση με το τελευταίο επεισόδιο στο «πολιτικό δράμα» Κασσελάκη-Πολάκη ο Λάκης Λαζόπουλος είπε «θα φύγει και ο Πολάκης φαντάζομαι. Φεύγοντας θα μπορούσε να πάρει τον Κασσελάκη για να μην φύγει μόνος του. Δεν είναι πρόβλεψη, ούτε ευχή. Έτσι όπως έχει γίνει δεν μπορεί να παραμείνει κανένας μέσα εκεί ή μπορεί να μείνει μόνος του γιατί έχει μάθει σε μονοκατοικίες και να θέλει να μείνει μόνος του μπορεί ανετότατα»

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠορτογαλία: Αναβλήθηκε λόγω επεισοδίων το Φαμαλικάο-Σπόρτινγκ
Επόμενο άρθροΑίαντας Σούρπης: Εμφατική νίκη επί του Τοξότη και δείπνο με…..βασιλόπιτα