Φεβρουάριος ο πιο ερωτικός μήνας του χρόνου και το Τρίτο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας Βόλου θα τον τιμήσει……….δεόντως.
Η τρίτη προβολή λοιπόν για τον “Κινηματογράφο στο σχολείο” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18/2/2024 στις 6μμ. με την ταινία ”Dirty Dancing” του 1987. Πρωταγωνιστής ο αξέχαστος Πάτρικ Σουεζ, ίνδαλμα των κοριτσιών της εποχής εκείνης, που δυστυχώς έφυγε από τη ζωή το 2009, σε ηλικία 57 ετών, νικημένος από τον καρκίνο. Στην ταινία ήταν 35 ετών.
Παράλληλα θα λειτουργήσει καντίνα “αγάπης” με διαγωνισμό εδεσμάτων, εμπνευσμένα από τον Άγιο Βαλεντίνο, στα πλαίσια του 2ου μέρους του ”etwinning project” που πραγματοποιείται στο σχολείο.
Σε αναμονή για τις δημιουργίες των μαμάδων για να δούμε αν…….η δική σου μαμά μαγειρεύει καλύτερα από τη δική μου….
Φυσικά, η είσοδος όχι μόνο ελεύθερη αλλά και επιβεβλημένη.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, καρδιά και κείμενο που λέει "30 Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας Κινηματογράφος στο σχολείο Κυριακή 18/2/2024 στις σμμ. Bing Happy Valentine's Day Σ'ενα αριστοκρατικό θέρετρο διακοπών, μια εύπορη νεαρή γνωρίζει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός άσημου χορευτή"
Μπορεί να είναι εικόνα καρδιά και κείμενο που λέει "3ెం Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας στις Join us for Valentine's Day Την Κυριακή 18/2/2024 σμμ παράλληλα με τον κινηματογράφο στο σχολείο" θα γίνει διαγωνισμός εδεσμάτων- καντίνα αγάπης. Ελάτε σας περιμένουμε!!!! eTwinning Projects eTwinning"
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΓιαννακόπουλος: «Έτσι και κερδίζαμε στο τέλος, θα ζητούσα επανάληψη αγώνα»!
Επόμενο άρθροΤζακ ποτ 2,4 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ και 100.000 ευρώ σε κάθε τυχερό 5άρι –