Έξι συνεχόμενα τζακ ποτ μετρά το ανανεωμένο ΤΖΟΚΕΡπου κληρώνει αύριο τουλάχιστον 2,4 εκατευρώ στην πρώτη κατηγορίαΠαράλληλαόπως και σε κάθε κλήρωσημοιράζει το ποσό των 100.000 ευρώ σε κάθε τυχερό 5άρι.

Η κλήρωση για τα 2,4 εκατευρώ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το  κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTubeΗ προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει μισή ώρα νωρίτεραδηλαδή στις 21:30. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τους 47 έφτασαν οι τυχεροί 5άρηδες

Η χθεσινή κλήρωση ανέδειξε ακόμη 3 τυχερούς 5άρηδες, που κέρδισαν έπαθλα των 100.000 ευρώ. Μέχρι σήμερα, το νέο ΤΖΟΚΕΡ έχει αναδείξει συνολικά 47 τυχερούς 5άρηδες, με έναν από αυτούς να έχει στο δελτίο του πέντε επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία και να κερδίζει 500.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας από τους νικητές του ΤΖΟΚΕΡ κατέθεσε το δελτίο του στο κατάστημα ΟΠΑΠ του Παναγιώτη Χρήστουπου βρίσκεται στην οδό Αθηνών 118 στην Καλαμάτα. «Ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία που καταγράφεται στο κατάστημά μαςγεγονός που μας έδωσε μεγάλη χαράΤο τυχερό δελτίο κόστισε 6 ευρώ και ήταν συμπληρωμένο με τυχαίες επιλογές αριθμώνΜακάρι να φέρουμε τύχη σε περισσότερους πελάτες του καταστήματος μας καιγιατί όχινα αναδείξουμε και έναν νικητή σε κάποιο μεγάλο τζακ ποτ της πρώτης κατηγορίας», αναφέρει ο κΧρήστου.

«Θέμα συζήτησης στην περιοχή»

Νίκη Σουργκούνη, υπάλληλος σε τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ της Θεσσαλονίκης

Από την πλευρά της, η κα Νίκη Σουργκούνη, υπάλληλος στο τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Σταύρου Μπαρέτη 2, στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, υπογραμμίζει: «Ο τυχερός 5άρης που βρέθηκε στο κατάστημα μας έχει μονοπωλήσει τις συζητήσεις των τελευταίων ημερών μεταξύ των θαμώνων, αλλά και γενικότερα των κατοίκων της περιοχής. Αν και δεν γνωρίζουμε ποιος είναι, μας δίνει μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση που κάποιος πελάτης μας κέρδισε 100.000 ευρώ».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚινηματογράφος στο Τρίτο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας με την ταινία ”Dirty Dancing”
Επόμενο άρθροΝέα τρομοκρατία: Η τρίτη βόμβα στα Πετράλωνα που έχει μπει στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής