Στους δρόμους εξακολουθούν να παραμένουν οι αγρότες από πολλές περιοχές της χώρας, που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, καθώς δεν έχουν λάβει τις απαντήσεις στα αιτήματά τους από το Μέγαρο Μαξίμου.

Οι αγρότες που θα αποφασίσουν την Τρίτη για το μέλλον και την ένταση των κινητοποιήσεών τους, θα προχωρήσουν σε συμβολικό κλείσιμο δρόμων σε διάφορες περιοχές.

Ειδικότερα, στις 13:00, οι αγρότες των Σερρών θα κλείσουν την Εγνατία Οδό στο ύψος του κόμβου του Στρυμονικού και στο ύψος του Δερβενίου.

Παράλληλα, αντιπροσωπεία αγροτών θα βρεθεί στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, όπου θα επιδώσει ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Αύριο οι αποφάσεις

Οι αγρότες των Σερρών θα μεταφέρουν τα τρακτέρ από το κέντρο της πόλης στον κόμβο του Στρυμονικού, με αφορμή τη σημερινή κινητοποίηση και θα παραμείνουν εκεί έως ότου ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων, κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αγρότες θα αποφασίσουν ενίσχυση των μπλόκων που υπάρχουν ήδη σε Ημαθία, Πέλλα, Πιερία και Μάλγαρα.

Υπενθυμίζεται ότι τρακτέρ θα κατέβουν και προς τη Νίκαια της Λάρισας, προκειμένου οι αγρότες να λάβουν μέρος στην πανελλαδική παναγροτική σύσκεψη που θα ληφθούν αποφάσεις για το αύριο των δράσεών τους, με τους εκπροσώπους του αγροτικού κλάδου να υπογραμμίζουν ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να τους μοιράσει «ψίχουλα».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜήπως το θέμα των νησιών του Αιγαίου δεν έχει κλείσει; – Τι ανέφερε σε συνέντευξη του ο Φιντάν
Επόμενο άρθροΒίντεο δείχνει Βολιώτη μητροπολίτη να διώχνει ΑΜΕΑ-Για fake news μιλά η μητρόπολη