Συνεχίζεται ο αγώνας των αγροτών στους δρόμους και σήμερα Δευτέρα. Οι αγρότες του Νομού Σερρών γύρω στη 1 το μεσημέρι προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό της Εγνατίας Οδού στο ύψος του κόμβου του Στρυμονικού.

Με τρακτέρ έκλεισαν τον δρόμο οι αγρότες των Σερρών

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών, αγρότες της περιοχής προχώρησαν σε αποκλεισμό του δρόμου διάρκειας 30 λεπτών, ενώ και αύριο αναμένεται να συναντηθούν ξανά στο ίδιο σημείο.

Να μην λειτουργούν ούτε οι παράδρομοι την ώρα του αποκλεισμού, ζήτησαν οι αγρότες

Η Εγνατία Οδός έκλεισε για μισή ώρα περίπου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας ενώ άνδρες της Τροχαίας ήταν εκεί από το πρωί για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Υπήρξε συζήτηση αρκετής ώρας των αγροτών με τον Αστυνομικό Δ/ντή Ευάγγελο Τσιώτα, όπου οι αγρότες ζήτησαν να μην λειτουργούν οι παράδρομοι την ώρα του αποκλεισμού, να υπάρχει ένα πυροσβεστικό όχημα στο μπλόκο και 24ωρη φύλαξη των τρακτέρ τους.

Αύριο στη Νίκαια Λάρισας η παναγροτική σύσκεψη για τη λήψη αποφάσεων

Με 100 τρακτέρ παρατεταγμένα στην Εγνατία Οδό και περίπου 100 ακόμη που ήταν εντός πόλης αλλά και των αγροτών που τώρα μπήκαν στο «χορό» των κινητοποιήσεων και είναι παρατεταγμένα στην Επαρχιακή Οδό Ηράκλειας Στρυμονικού, οι αγρότες των Σερρών παραμένουν στο μπλόκο και αναμένουν τις αποφάσεις που θα ληφθούν αύριο, το μεσημέρι στην παναγροτική σύσκεψη στη Νίκαια, για το μέλλον και τη μορφή των κινητοποιήσεων.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ Ζ. Μακρή στο 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας για το Ολοκαύτωμα
Επόμενο άρθροΠεριφέρεια Θεσσαλίας: Ανακοίνωση για τους βανδαλισμούς στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Αχιλλείου