Εκ νέου κάλεσμα στους αγρότες για διάλογο απεύθυνε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου από το Χαϊδάρι.

Οι δηλώσεις του ήταν εστιασμένες στις αγροτικές κινητοποιήσεις, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναφέρει πως η κυβέρνηση της ΝΔ ήταν εκείνη που μείωσε τη φορολογία και διαπραγματεύτηκε την Κοινή Αγροτική Πολιτική.

«Καταφέραμε να πετύχουμε κάτι το οποίο ενδεχομένως πριν από κάποια χρόνια να έμοιαζε με άπιαστο όνειρο»

Ωστόσο, υπογράμμισε ότι ο ανοιχτός διάλογος προϋποθέτει ανοιχτούς δρόμους, τονίζοντας ότι «κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο, όσο δίκαιο και αν είναι το αίτημά του», θέτοντας για ακόμη μια φορά το δικό του, εκβιαστικό, δίλημμα στους αγρότες, ώστε να μην προχωρήσουν σε εκτεταμένες κινητοποιήσεις διεκδίκησης των δίκαιων, όπως αναφέρει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αιτημάτων τους.

Ακολούθως ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε για το Χαϊδάρι ότι «μαζί καταφέραμε να πετύχουμε κάτι το οποίο ενδεχομένως πριν από κάποια χρόνια να έμοιαζε με άπιαστο όνειρο: να φέρουμε τη ΝΔ πρώτη σε όλη τη Δυτική Αθήνα. Ειδικά εδώ πέρα, στο Χαϊδάρι, πήραμε 38% και ο ΣΥΡΙΖΑ 19% και αυτό το οφείλουμε σε όλους εσάς».

Τέλος, ο πρωθυπουργός ανέφερε πως «το οφείλουμε στους παλιούς αγωνιστές της παράταξης, τους οποίους πάντα θέλω να μνημονεύω διότι εσείς κρατήσατε το κόμμα όρθιο στις δύσκολες στιγμές. Το οφείλουμε όμως και σε πολλούς νέους φίλους, οι οποίοι ήρθαν και ενώθηκαν με τη μεγάλη προοδευτική μας παράταξη, διότι σήμερα η ΝΔ είναι το μόνο πραγματικά λαϊκό κόμμα στην πατρίδα μας που εκφράζει τις ανησυχίες και τις προσδοκίες όλων των Ελλήνων».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠαραμένει σε κρίσιμη κατάσταση το 2χρονο αγοράκι μετά από τροχαίο – Ελπίζουν σε ένα θαύμα οι γιατροί
Επόμενο άρθροΝέο ΔΣ για τον Εκπολιτιστικό, Τουριστικό και Αγροτικό Σύλλογο Ανηλίου