Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου του 2024 οι επαγγελματίες υγείας του Ειδικού Κέντρου Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ και Συγγενών Διαταραχών Βόλου (ΕΕΝΑΣΔ), κα Αποστολίνα Κωνσταντίνα, ψυχολόγος και Τσιαμασφύρη Αίγλη, κοινωνική λειτουργός, πραγματοποίησαν συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη κα Άννα Μαρία Παπαδημητρίου.
Πιο αναλυτικά, η ομάδα του Προγράμματος Διασύνδεσης συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρη με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις του Προγράμματος Διασύνδεσης, αποσκοπώντας στην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου, την πρόληψη, την εκπαίδευση και την ενημέρωση, και γενικότερα την εξυπηρέτηση των αναγκών των ατόμων με Άνοια αλλά και και των συγγενών – φροντιστών τους . Το Ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης παρέχει όλες τις υπηρεσίες τους ΔΩΡΕΑΝ και τηρεί όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας του Covid19.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις: Κωνσταντίνα Αποστολίνα, ψυχολόγο, Αίγλη Τσιαμασφύρη, κοινωνική λειτουργό, καθημερινά 08:00 – 16:00, Τοπάλη 7 – Ιάσονος, Βόλος – 4ος όροφος, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2421102323 ή στο email: [email protected] .

Προηγούμενο άρθροΤα fund μπλοκάρουν τον εξωδικαστικό – Νέα καταγγελία για αδικαιολόγητη απόρριψη αίτησης
Επόμενο άρθροΑνάλγητη η κυβέρνηση λένε οι αγρότες – Διαμηνύουν ότι δεν θα υποχωρήσουν μέχρι τη δικαίωση