Σάλος προκλήθηκε από το σχόλιο του προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη, Δημήτρη Μαρκόπουλου, κατά τη σημερινή (8/2) συνεδρίαση

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ – που παλαιότερα είχε χαρακτηρίσει… «γουρλίδικη» την επιτροπή – σε αντιδικία που είχε με μέλη της εξεταστικής δήλωσε πως «όταν είναι τόσες ημέρες στην Επιτροπή η κυρία Πέρκα, τι να κάνω; Το διασκεδάζω».

Όταν βουλευτές – μέλη της επιτροπής άρχισαν να διαμαρτύρονται, φωνάζοντάς του πως είναι ντροπή να λέει κάτι τέτοιο στην εξεταστική για την τραγωδία των Τεμπών, αμύνθηκε δια της επιθέσεως, λέγοντας σε όσους αντιδικούσαν μαζί του πως κάνουν «εμπόριο πόνου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ανάρτηση με το προσβλητικό, για τους συγγενείς των θυμάτων της πολύνεκρης τραγωδίας, σχόλιο του κ. Μαρκόπουλου έκανε η επιζήσασα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος Ευδοκία Τσαγκλή.

«Το διασκεδάζει ο Δ. Μαρκόπουλος στην επιτροπή για τα Τέμπη! Μπράβο άξιος πρόεδρε», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Μαρκόπουλος έχει υποπέσει και παλαιότερα σε ασέβεια προς τη μνήμη των νεκρών του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος, καθώς στις αρχές του χρόνου είχε χαρακτηρίσει «γουρλίδικη» την Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη.

Η δήλωσή του αυτή είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, οδηγώντας τον να ζητήσει συγγνώμη.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑγρότες: Ετοιμάζονται να αποκλείσουν την παλιά εθνική οδό Βόλου-Λάρισας
Επόμενο άρθροΓιώργος Παπακώστας: Θύμα διάρρηξης ο γνωστός σεφ