«Κρατώ μικρό καλάθι» σχολίασε στο MEGA το μέλος του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Κώστας Καναβίδης, που θα συμμετάσχει στη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη το μεσημέρι της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου.

«Αρχικά δεν ξέρω αν το ραντεβού με τον κ. Μητσοτάκη θα είναι σαν το ραντεβού με τον κ. Αυγενάκη οπότε κρατάω μικρό καλάθι. Μπαίνουμε σε μια διαδικασία να κρίνουμε κάποιους ανθρώπους οι οποίοι πεθαίνουν εκεί στην ύπαιθρο και συγκεκριμένα στην περιοχή τη δική μου που ήταν η μεγαλύτερη φωτιά που έπληξε την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια», ανέφερε αρχικώς ο Κώστας Καναβίδης.

«Υπάρχουν προβλήματα εκεί έξω», τονίζει το μέλος του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης

Ακολούθως πρόσθεσε πως «δεν μπορούμε να κάνουμε διάλογο έχοντας παραπληροφόρηση και με ημιμάθεια να προχωρήσουμε κουνώντας το δάχτυλο σε αυτούς τους ανθρώπους εκεί έξω».

Καταληκτικά ο Κώστας Καναβίδης υποστήριξε ότι «δεν αποτελούσαμε ούτε επιτροπή μπλόκων, ούτε κακά σχήματα ομάδων τα οποία θα έφερναν σε δύσκολη θέση οποιονδήποτε υπουργό. Θέλαμε να μπούμε σε μια διαδικασία οργανωμένα. Από το πρωί, ο κ. υπουργός είχε επικοινωνία με ανθρώπους των συλλόγων, υπήρχαν εκπρόσωποι αγροτικών, κτηνοτροφικών συλλόγων, μελισσοκόμοι, άνθρωποι με ελαιώνες. Υπάρχουν προβλήματα εκεί έξω που αφορούν το μουσουλμανικό στοιχείο, υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν δύναμη λόγου. Δεν έχουν αποζημιωθεί, δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΆγνωστοι βανδάλισαν και αποπειράθηκαν να κάψουν σχολείο στον Βόλο
Επόμενο άρθροΟ Γιώργος Αγγελόπουλος αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του