Επικρατώντας με 2-1 στο Πανθεσσαλικό, ο ΠΑΣ Γιάννινα βύθισε σε μεγαλύτερη απόγνωση την ομάδα του Βόλου, που δείχνει να μην μπορεί να σταθεί όρθια σε κανένα παιχνίδι, αντικρίζοντας, αγώνα με αγώνα, πιο καθαρά τον κίνδυνο του υποβιβασμού.

Στο 30′, ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ με διπλή προσπάθεια του αρχηγού του Πέδρο Κόντε. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε ως οφσά’ι’ντ αλλά, η φάση ελέγχθηκε από το VAR και τελικά το γκολ ήταν κανονικό και μέτρησε.

Στο 47′ ο Ασεχνούν με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Νάγκι και ισοφάρισε για τον Βόλο.

Στο 72′ ο ΠΑΣ μπήκε μπροστά στο σκορ πάλι με τον Πέδρο Κόντε. Ο Ντεμίρ έδωσε τη μπάλα στον Κιάκο μέσα στην περιοχή, αυτός έκανε παράλληλη προς την εστία, πάσα στον Κόντε στο δεύτερο δοκάρι κι εκείνος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-2, ενώ η αδράνεια των αμυντικών του Βόλου σ’ αυτή τη φάση ήταν χαρακτηριστική.

Στη συνέχεια, ο ΠΑΣ ήταν πιο δραστήριος, αν και θα περίμενε κανείς να συμβεί το αντίθετο…….

Μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (23η αγωνιστική), ο Βόλος παρέμεινε στη 12η θέση με 17 βαθμούς και στην τελευταία βρίσκονται μαζί Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα με 16 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Βόλος: Κόβατς, Άλχο (46′ Κίτσος), Καλογερόπουλος, Ράσιτς, Μύγας, Ντε Καμπς (73′ Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς (73′ Μωραΐτης), Ποπέσκου (62′ Ολιβέρα), Ασεχνόυν, Κόμπα (46′ Τρουιγέ), Γκαρσία.

ΠΑΣ Γιάννινα: Νάγκι (62′ λ. τρ. Σούλης), Τούτου, Μπακαδήμας, Εραμούσπε (46′ λ. τρ. Παντελάκης), Κιάκος, Τζίνο (70′ Καραχάλιος), Λιάσος, Ριένστρα, Ροσέρο (88′ Σόρια), Παμλίδης (70′ Ντεμίρ), Κόντε.

 

 

Προηγούμενο άρθροΣυνεδριάζει τη Δευτέρα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ
Επόμενο άρθροΧειρουργεία: Ατελείωτη η λίστα αναμονής – Πάνω από 100.000 περιμένουν, πολλοί για χρόνια