Αναστάτωση προκλήθηκε την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου σε σχολείο της Μαγνησίας όταν μαθητής γυμνασίου, αλβανικής καταγωγής, εν ώρα μαθήματος, που γινόταν στο προαύλιο, πήγε στα κάγκελα και ανάρτησε την αλβανική σημαία, αφού την έβγαλε από την τσάντα του.

Στο χώρο συστεγάζονται το γυμνάσιο, λύκειο και ΕΠΑΛ της Αργαλαστής. Αλλοι μαθητές, μόλις είδαν την ενέργεια, πήγαν τον μαθητή στον διευθυντή του γυμνασίου.

Σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, θα συγκληθεί σχολικό συμβούλιο με τη συμμετοχή και του προ’ι’σταμένου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σωκράτη Σαββελίδη, ο οποίος ενημερώθηκε σχετικά και, μιλώντας στην εκπομπή ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ του ράδιο Β.Ε.ΡΑ. χαρακτήρισε θλιβερό το περιστατικό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι, μπορεί να είναι και υποκινούμενο από άλλους, ενώ αναφερόμενος στα πολλά περιστατικά σχολικής παραβατικότητας που παρατηρούνται ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα κι όχι μόνο στη Μαγνησία, επισήμανε το ρόλο της οικογένειας ο οποίος πρέπει να ξαναγίνει ουσιαστικός στη διαπαιδαγώγηση των νέων όσον αφορά τη συμπεριφορά τους στην κοινωνία.

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθρο«Υπέροχες Μέρες», «Ένα Τέλος και μια Αρχή», «Εμπόλεμη Ζώνη» και άλλες τέσσερις ταινίες στα σινεμά
Επόμενο άρθροΣε Βόλο και Λάρισα ο ευρωβουλευτής της ”Ελληνικής Λύσης” Φράγκος Φραγκούλης