Στην αγνοούμενη από την Κυψέλη Σταυρούλα Γκουγκουλιά, με καταγωγή από τον Βόλο, ανήκει η σορός που είχε εντοπιστεί στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από εξέταση DNA, αποδείχθηκε ότι η σορός ανήκει στην Σταυρούλα Γκουγκουλιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός ταυτοποιήθηκε μετά από λήψη DNA αλλά και άλλα στοιχεία που έφερε η αγνοούμενη. Ο πατέρας της έχει ήδη ενημερωθεί.

Τα ίχνη της Σταυρούλας Γκουγκουλιά είχαν χαθεί στις 23 Αυγούστου 2023. Η σορός της εντοπίστηκε την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε πάει για νυχτερινό μπάνιο στο Παλαιό Φάληρο.

Την υπόθεση της εξαφάνισής της είχε αναλάβει πρόσφατα το τμήμα Ανθρωποκτονιών ενώ είχε κληθεί για κατάθεση και η συγκάτοικός της.

 

Η συγκάτοικος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέρθηκε στις τεταμένες σχέσεις που είχαν τον τελευταίο καιρό, πριν εξαφανιστεί, με τη Σταυρούλα Γκουγκουλιά. «Δεν είχαμε το τελευταίο διάστημα καλή σχέση. Ήμασταν χάλια, τον τελευταίο χρόνο, τουλάχιστον. Μετά το περιστατικό της νηπιαγωγού έπεσε λίγο. Μετά άρχισε να βγαίνει και ήρθε μια μέρα και μου είπε ότι βρήκε δουλειά. Απόγευμα έφυγε, οχτώ παρά ήταν, επτάμιση; Να είναι μια μέρα απόκλιση πριν, μια μέρα μετά, δεν έδωσα σημασία. Της είπα εγώ να αφήσει τα κλειδιά, γιατί θα πήγαινε μέχρι την πλατεία και θα γυρνούσε. Θα την περίμενα σπίτι».

Η συγκάτοικός της μίλησε στο Star και τόνισε ότι πριν εξαφανιστεί, η 53χρονη είχε αφήσει ένα γράμμα. Και όπως μετέδωσε ο Alpha και η εκπομπή Tlive, γραφολόγος εξέτασε το σημείωμα, διαπιστώνοντας ότι το έγραψε η 53χρονη, σε άγνωστο όμως χρόνο στο παρελθόν.

Τι έγραφε το σημείωμα

Η συγκάτοικος της Σταυρούλας εντόπισε το σημείωμα στα προσωπικά της αντικείμενα. Μέσα σε αυτό αναφέρεται σε πρόσωπο της οικογένειάς της, απέναντι στο οποίο η Σταυρούλα είχε οργή.

«Γιατί δε με έβαλες στο δημόσιο; Ένα μεγάλο γιατί. Ο,τι και αν έκανα ήμουν λάθος. Είχα μαθησιακά προβλήματα, μετά από χρόνια ψυχοθεραπείας ΕΒΓΑΛΑ 17,7. Φεύγω χωρίς χρήματα.

Τα τραύματα στην ψυχή μου δεν έκλεισαν ποτέ. Με εγκατέλειψες. Ο αδερφός σου στον (όνομα πολιτικού). Η (όνομα πολιτικού) ήταν η βοήθεια και είχες δώσει τον λόγο σου… Δε με ήθελες ποτέ… Γιατί; Φεύγω με αξιοπρέπεια, το κρίμα στον λαιμό σου. Η ζωή μου ήταν κόλαση, σε ευχαριστώ.

Υ.Γ. Πολλή βία λεκτική. Με μείωνες, μου έσπασες τη μύτη. Όλοι δύο μέτρα κάτω από τη γη θα πάμε. Γέρασες. Σε λυπάμαι».

Από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να προκύπτει εγκληματική ενέργεια. Αντίθετα, το σενάριο το οποίο εξετάζεται ως το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για δυστύχημα, ενώ στο «τραπέζι» παραμένει και το σενάριο της αυτοκτονίας.

Πηγή: LiFO

Ν.Β.

Προηγούμενο άρθροΜε ποιο δικαίωμα θα πήγαινα στον Χατζηδάκι ή τον Θεοδωράκη να ζητήσω τραγούδι;
Επόμενο άρθροΔυο τροχαία με μισή ώρα διαφορά στην ίδια περιοχή του Βόλου το βράδυ της Παρασκευής