“Πάλι καλά το αντιλήφθηκε την κατάλληλη στιγμή ” υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Νταλιάνης

Στο πλατό της εκπομπής της ΕΡΤ, “Πρωίαν σε είδον” βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Νταλιάνης το πρωί της Πέμπτης όπου και μίλησε για την αναγκαία αντικατάσταση του Λεωνίδα Κακούρη στην κεντρική παραγωγή που παρουσιάζει το Εθνικό Θέατρο.

«Κάθε μέρα, πριν την παράσταση αφιερώνω 1-2 ώρες στο να ξαναπροβάρω το ρόλο μου στον βασιλιά Ληρ, για να κερδίσω το χαμένο έδαφος. Και πέντε μήνες πρόβες να έκανε κάποιος στον συγκεκριμένο ρόλο δε σταματά ποτέ η δουλειά. Ήταν αρχές του έτους, που είχα μισή ώρα να αποφασίσω αν θα δεχτώ να αναλάβω τον ρόλο» τόνισε αρχικά ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Αν έλεγα όχι, θα βρισκόταν μια άλλη λύση που δε ξέρω ποια θα ήταν, μπορεί να έμενε ξεκρέμαστη όλη η παραγωγή. Δεν ήταν όμως αυτό που με έκανε να πάρω την απόφαση να πω ναι, ούτε το δέλεαρ της προβολής.

Η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν ο Χουβαρδάς και ο Μόσχος και η επιθυμία μου να αναμετρηθώ με αυτό το κείμενο, ήταν που έκαναν να δεχτώ».

«Ο Λεωνίδας Κακούρης δεν έχει καταφέρει να έρθει ακόμα να μας δει. Είναι κι αυτός τώρα πάνω στη φάση. Μας είχε στείλει ένα μήνυμα πολύ θερμό. Με τον Λεωνίδα είχαμε το ίδιο καμαρίνι, είναι ένας πολύ ζεστός άνθρωπος.

Ήμασταν πολύ κοντά και βοηθάγαμε ο ένας τον άλλον. Έβλεπα την κούρασή του και την υπερκόπωση που ερχόταν σιγά σιγά, αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι θα φτάσει σε αυτό το όριο.

Πάλι καλά το αντιλήφθηκε την κατάλληλη στιγμή” συμπλήρωσε ακόμα ο Γιάννης Νταλιάνης στην ΕΡΤ.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔημοσκόπηση: Δεν θέλουν τα απογευματινά χειρουργεία – Οι νέοι λένε «όχι» στα ιδιωτικά πανεπιστήμια
Επόμενο άρθροΔημ. Κουρέτας: Να ανασταλούν οι πλειστηριασμοί στη Θεσσαλία λόγω πλημμυρών