Νέα στοιχεία ήρθαν στη δημοσιότητα στην εκπομπή ”Φως στο τούνελ” το βράδυ της Παρασκευής 1 Μαρτίου, για το θάνατο της Βολιώτισσας Σταυρούλας Γκουγκουλιά, η οποία είχε εξαφανιστεί τον περασμένο Αύγουστο από το σπίτι που διέμενε με άλλη γυναίκα στην περιοχή της Κυψέλης στην Αθήνα και βρέθηκε νεκρή στην θάλασσα ανοιχτά του Πόρου, καταλήγοντας στα αζήτητα του νεκροτομείου, όπου παρέμεινε για έξι μήνες.

Μάρτυρες αποκάλυψαν στην εκπομπή με την Αγγελική Νικολούλη, ότι η 53χρονη  δεν βρέθηκε τυχαία στην παραλία Εδέμ του Παλαιού Φαλήρου. ”Ήταν ένας συχνός προορισμός για εκείνη κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών”.

Οδηγός ταξί ανέφερε ότι την  είχε μεταφέρει εκεί μια μέρα πριν χάσει την ζωή της, στις 19 Αυγούστου.

Γειτόνισσα της στην πολυκατοικία που έμενε η άτυχη γυναίκα, είπε ότι, η Σταυρούλα ήθελε να κάνει διακοπές σε ξενοδοχείο έξω από την Αθήνα, μαζί με κάποιο πρόσωπο που περίμενε από την Αγγλία.

Ένα σημείωμα με τρυφερά λόγια για δώρο που δέχτηκε ή που έκανε η ιδία, βρέθηκε στην τσάντα της μαζί με δελτίο παραγγελίας φαγητού για δύο άτομα.

Εξωτερικό συνεργείο ερευνών της εκπομπής μίλησε με υπεύθυνους ξενοδοχείων και με άτομα που εργάζονται σε ταβέρνες της περιοχής. Κανείς τους δεν είχε δει τη Σταυρούλα, ούτε υπήρξε μαρτυρία ότι η γυναίκα είχε διαμείνει σε κάποιο από τα κοντινά ξενοδοχεία.

Η δεύτερη νεκροτομή που αναμένεται να γίνει από τον τεχνικό σύμβουλο που όρισε η οικογένεια της Σταυρούλας και το δείγμα από τον ιστό που πήραν από τη σορό της, αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου της.

Στοιχεία αναμένονται και από την άρση απορρήτου του κινητού της τηλεφώνου που δεν βρέθηκε, αλλά και του τραπεζικού της λογαριασμού.

Ο οδηγός ταξί που μετέφερε τη Σταυρούλα στο Φάληρο, είπε στην εκπομπή:

Η γειτόνισσα της Σταυρούλας ανέφερε:

H εκπομπή μίλησε πάλι με το μάρτυρα που είδε τελευταίος τη Σταυρούλα Γκουγκουλιά στην παραλία «Εδέμ» το βράδυ της Κυριακής 20 Αυγούστου και υποστήριξε πως ήταν μόνη της και δεν την είδε να μιλάει στο κινητό της.

Πηγή: anikolouli.gr

Ν.Β.

Προηγούμενο άρθροStars System: Ποια ζώδια θα επιλέξουν τη δέσμευση και ποια την ελευθερία
Επόμενο άρθροΠώς οι μειώσεις στις τιμές προμηθευτών φτάνουν στο ράφι