Την απόφαση να μην συμπεριληφθεί η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις επερχόμενες ευρωεκλογές φέρεται να έχει λάβει η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από την «καταιγίδα» που έχει ξεσπάσει στο Μαξίμου εξαιτίας της υπόθεσης με τα e-mail που απεστάλησαν σε απόδημους και τον σάλο που έχει προκληθεί.

Επισήμως, μέχρι αυτή την ώρα, η είδηση ούτε επιβεβαιώνεται ούτε όμως και διαψεύδεται από το Μαξίμου. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος προ ημερών στο ζήτημα, είχε πει πως «η κυβέρνηση διεξάγει τη δική της έρευνα», αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

«Υπάρχουν ερωτήματα. Η υπόθεση με τα e-mail που φέρεται να έστειλε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στους απόδημους πρέπει να διερευνηθεί. Η υπόθεση πρέπει να ερευνηθεί και από τη δικαιοσύνη και από το υπουργείο Εσωτερικών. Κάνουμε και εμείς τη δική μας έρευνα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Η θύελλα που ξέσπασε πριν από μερικές ημέρες έχει φέρει σε δεινή θέση τόσο το Μέγαρο Μαξίμου όσο και την υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως.

Τη εν λόγω σωρεία καταγγελιών είχε σπεύσει να διαψεύσει η ευρωβουλευτής της ΝΔ. Τα γεγονότα προκάλεσαν την παρέμβαση της Δικαιοσύνης, καθώς είναι σε εξέλιξη προκαταρκτική έρευνα για τη διαρροή στοιχείων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας κατοίκων του εξωτερικού που έφθασαν στην κατοχή της.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠεριοδεία Κυμπουρόπουλου στον Βόλο
Επόμενο άρθροJohn Travolta και Kristin Davis πρωταγωνιστές στη νέα ταινία «Cash Out»