Στα πλαίσια της σημερινής επίσκεψης του Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου στο Βόλο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο Νίκο Αθανασάκη και με Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Μαγνησίας. Συζητήθηκαν θέματα τόσο τοπικού όσο και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.

“Mε τις ευρωπαϊκές εκλογές τις 9ης Ιουνίου προ των πυλών, καλούμαστε να κάνουμε χρήση του εκλογικού μας δικαιώματος, όχι μόνο ως πολιτική ευθύνη αλλά και ως προνόμιο διότι η δημοκρατία ευδοκιμεί με την ενεργό συμμετοχή.

Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση είναι ανάγκη να στείλουμε και ένα μήνυμα σε αυτούς που επιμένουν ακόμα και σήμερα να διασύρουν τη χώρα διεθνώς. Μόλις πρόσφατα, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ευρωβουλευτές του δεν δίστασαν να ζητήσουν μέχρι και τη διακοπή της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης προς την Ελλάδα.

Η Νέα Δημοκρατία με τον ιδρυτή της, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, έβαλε τη χώρα στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Και όταν κινδύνεψε η χώρα, την κράτησε εκεί, μέσα στην Ευρώπη, μακριά από περιπέτειες. Είναι το κόμμα που τώρα πρωταγωνιστεί στην κοινή πορεία, ξέροντας να παρεμβαίνει, να προτείνει, να χτίζει διεθνείς συναινέσεις, παράλληλα όμως να αντιστέκεται και να διεκδικεί όταν η πατρίδα το απαιτεί.

Στόχος μας ήταν πάντα να κάνουμε την Ελλάδα μια πραγματική Ευρωπαϊκή χώρα και να πετύχουμε πραγματική σύγκλιση αναφορικά με τη δίκαιη ανάπτυξη”. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του προέδρου της ΔΕΕΠ Μαγνησίας κ. Αθανασάκη

 

Προηγούμενο άρθροΔυστύχημα Τέμπη: «Όσοι φταίνε, θα πληρώσουν», λέει η Εισαγγελέας Κοβέσι
Επόμενο άρθροΆννα Μισέλ Ασημακοπούλου: «Κόβεται» από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ;