«Δέχθηκα πίεση για να κάνω παιδί», λέει η Αντιγόνη Δρακουλάκη.

Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε η Αντιγόνη Δρακουλάκη. Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της στην κάμερα του Happy Day, μιλώντας για τη μητρότητα, την κοινωνική πίεση που δέχονται οι γυναίκες στο να αποκτήσουν παιδί, ενώ περιγράφει την εμπειρία της από τον χώρο της εκπαίδευσης.

«Πολύς κόσμος προσπαθεί να υιοθετήσει ένα παιδί και δυσκολεύεται, γιατί οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες. Η καμπάνια που κάναμε πρόσφατα αυτό προσπαθεί να κάνει, να ευαισθητοποιήσει και να ανακινήσει λίγο τα πράγματα», δηλώνει η Αντιγόνη Δρακουλάκη.

«Το δικαίωμα στην υιοθεσία έχει να κάνει και με το δικαίωμα να μη θέλεις να αποκτήσεις παιδί. Δεν είναι κατακριτέο αυτό», επισημαίνει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Κι εγώ σαφέστατα δέχθηκα αυτή την πίεση του να αποκτήσω παιδί πριν περάσω τα 40 και αυτό λειτουργεί αποτρεπτικά. Η μητρότητα είναι ένας μαγικός κόσμος. Κάνουμε πράγματα με τον Άρη και όσο μεγαλώνει συζητάμε περισσότερο», περιγράφει η Αντιγόνη Δρακουλάκη σε άλλο σημείο.

 

«Έχω τελειώσει θεατρολογία και έχω εργαστεί ως εκπαιδευτικός στην ιδιωτική και στη δημόσια εκπαίδευση.

Μέσα από την επαφή με τα παιδιά μου γεννήθηκε η ανάγκη της μητρότητας. Πριν από αυτό δεν το είχα στο μυαλό μου», παραδέχεται η Αντιγόνη Δρακουλάκη στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Δεν φοβόταν να πεθάνει για την πατρίδα» – Συγκλονίζει ο πατέρας του Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα
Επόμενο άρθροΣανιόλ: «Είμαστε έτοιμοι και πιστεύω ότι θα νικήσουμε την Ελλάδα»