Τους τελευταίους μήνες οι δράσεις στο Τρίτο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας Βόλου διαδέχονται η μία την άλλη, προς όφελος των μαθητών. Ετσι, ολοκληρώθηκε αυτή την Παρασκευή 29 Μαρτίου, το 2ο μέρος του etwinning project «Παραδόσεις σε όλο τον κόσμο» με την ανακοίνωση των νικητών στους διαγωνισμούς που πραγματοποιήθηκαν.
Νικήτρια του διαγωνισμού ποιημάτων για την αγάπη, τη φιλία και τον έρωτα, είναι η μαθήτρια της Α’ Τάξης Φερεντίνου Αναστασία.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και χαμογελάει
Μπορεί να είναι doodle δαντέλα, καρδιά και κείμενο
Νικήτρια του διαγωνισμού δημιουργίας κάρτας με το ίδιο θέμα, είναι η μαθήτρια της Β’ Τάξης Αδαμοπούλου Μαρία.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, μελετάει και κείμενο που λέει "ይs ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Τσιόλκα Τσιό)"
Μπορεί να είναι απεικόνιση
Να σημειωθεί ότι, οι δυο μαθήτριες αποτελούν επίσης, παραδείγματα προς μίμηση όσον αφορά το χαρακτήρα τους και τις σχολικές τους επιδόσεις.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Lia Tsιolka για την προσφορά του δώρου από το φαρμακείο ”Αποστολία Τσιόλκα”.
Μαθητές κι εκπαιδευτικοί του σχολείου συνεργάστηκαν με μαθητές κι εκπαιδευτικούς από την Πολωνία, τη Λιθουανία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Ρουμανία και την Κύπρο, με αφορμή την γιορτή του έρωτα και δημιούργησαν πολύπλευρα, με διαγωνισμό ποιημάτων για την αγάπη τη φιλία και τον έρωτα, τραγούδησαν κι έφτιαξαν ένα μουσικό padlet, ζωγράφισαν και κατασκεύασαν κάρτες.
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί του etwinning project είναι οι: Μαντζαφλέρη Ιωάννα, Μάλλια Στέλλα, Λε’ι’μονής Διονύσης, Βητσόπουλος Νίκος, Κανδήλα Ρεγγίνα, Σκουφογιάννη Στέλλα, Γιαννακός Άγγελος, Τσατάλα Κατερίνα και Αγγελίδου Όλγα.
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΑλλαγή ώρας και επιπτώσεις στην υγεία
Επόμενο άρθροΒόλεϊ: Στον τελικό του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός, 3-1 τον ΠΑΟΚ