Η Αμάντα Μανωλάκου βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην βραδινή εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε για τις συμμετοχές της στο My Style Rocks αλλά και για τη σκλήρυνση κατά πλάκας από την οποία πάσχει εδώ και 5 χρόνια. 

Μέσα από τον διαγωνισμό μόδας «My Style Rocks» έγινε γνωστή η Αμάντα Μανωλάκου στον οποίο πήρε μέρος 2 φορές. Η πρώην παίκτρια αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι έμαθε πως πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, λίγο πριν της γίνει πρόταση να συμμετάσχει στο παιχνίδι.

«Την πρώτη φορά που πήγα στο My Style Rocks ήταν μετά από ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στη ζωή μου, όταν έμαθα για το αυτοάνοσό μου… Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας… Είναι δύσκολο.

Τα συμπτώματα ήταν ότι εκεί που καθόμουν ένιωθα το ταβάνι να κουνιέται, το ίδιο και όταν ξάπλωνα, μετά έβλεπα το πάτωματα να κουνιέται όταν περπατούσα… Πήγα στο νοσοκομείο και το ανακάλυψα. Έχει προχωρήσει τόσο πολύ η επιστήμη που πιστεύω ότι σε πέντε χρόνια δε θα υπάρχει η σκλήρυνση κατά πλάκας…» 

Όταν το έμαθα, με σόκαρε. Ο τρόπος που μου το ανακοίνωσαν στο νοσοκομείο με σόκαρε, δε με προετοίμασαν ψυχολογικά. Είναι άλλοι άνθρωποι που το θέλουν αυτό, εγώ ήθελα να μου το φέρουν λίγο πιο μαλακά…

Τις επόμενες μέρες, οι επόμενοι μήνες, ίσως και τα επόμενα δυο χρόνια, άκουγα ευλαβικά τους γιατρούς μου, δε γκούγκλαρα και ρώταγα τη μητέρα μου και τους γιατρούς μου, αν θα πεθάνω… Το έμαθα στα 30, ήμουν μικρή σε ηλικία, μεγάλη για σκλήρυνση» εξομολογήθηκε η Αμάντα Μανωλάκου.

 

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝέα Αριστερά και δημοσκοπήσεις – Το όριο του 3% και η αισιοδοξία για «μεγαλύτερη εκλογική καταγραφή»
Επόμενο άρθρο«Ανακαινίζω-Νοικιάζω»: Πώς θα «ανοίξουν» 12.500 κλειστά σπίτια