Αυτή την Κυριακή 14 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, στο 3ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας Βόλου, θα πραγματοποιηθεί η τελευταία κινηματογραφική προβολή για τη σχολική χρονιά 2023-2024.

Με αφορμή την Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας, θα προβληθεί η ταινία “Τόγκο”.

Πρόκειται για μια άγνωστη, αληθινή ιστορία, που διαδραματίζεται το χειμώνα του 1925 και μας μεταφέρει στα επικίνδυνα εδάφη της παγωμένης τούνδρας στην Αλάσκα, στη βόρεια Αμερική. Είναι μια συναρπαστική και συνάμα αναζωογονητική περιπέτεια μέσα από την οποία δοκιμάζονται, οι δυνάμεις, το θάρρος και η αποφασιστικότητα ενός άνδρα, του Λέοναρντ Σέπαλα και του σκύλου του, Τόγκο. Το 1925 επιδημία της θανατηφόρας, τότε, ασθένειας διφθερίτιδας, απειλούσε μία ολόκληρη πόλη της Αλάσκα και μοναδικός τρόπος για να φτάσει η αντιτοξίνη (ειδικό φάρμακο) ως εκεί, ήταν μια εξαντλητική διαδρομή περίπου 1100 χιλιομέτρων μέσα στο χιόνι με τα έλκηθρα, τα οποία έσερναν σκυλιά. Κεντρικός ήρωας είναι ο Leonhard Seppala, ένας Νορβηγός εκτροφέας σκύλων για έλκηθρα, των γνωστών μας husky. Πρωταγωνιστεί ο Γουίλεμ Νταφόε και η παραγωγή αυτής της αμερικανικής ιστορικής περιπέτειας, έγινε το 2019, σε σκηνοθεσία Eric Core.

Η είσοδος στην προβολή είναι ελεύθερη.

Είναι σίγουρο ότι όσοι βρεθούν το απόγευμα της Κυριακής στο 3ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, που βρίσκεται στην περιοχή Νέο Δέλτα, πίσω από τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου ΜΕΤΚΑ, θα περάσουν υπέροχα!!!

Κριτική για την ταινία Togo

Τόγκο - Ταινία Disney Plus - Gorilaki Υπόθεση & Κριτική

Νίκος  Βητσόπουλος

 

Προηγούμενο άρθροΑνδρουλάκης: Καμία σταθερότητα δεν κρίνεται την 9η Ιουνίου – Κρίνεται αν θα μπει φραγμός στη διαφθορά ΝΔ
Επόμενο άρθροΝέιβιντ Μπέκαμ – Βικτόρια Μπέκαμ: Ποζάρουν για το Instagram μέσα από το γυμναστήριο