Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε τη Δευτέρα 15 Απριλίου, εκ μέρους της ”Συμμαχίας για τον Βόλο”, ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Νίκος Παπαπέτρος, χαρακτήρισε ”ανυπόστατες φήμες” τα περί παραίτησής του που ”εφηύραν” ορισμένα μέσα ενημέρωσης.
Μίλησε για το ΜΕΙΖΟΝ πρόβλημα της αέριας ρύπανσης του Βόλου και τα μέτρα που προτείνει η παράταξή του να ληφθούν ΑΜΕΣΑ προκειμένου να προστατευτεί η δημόσια υγεία.
Έθεσε το θέμα των ειδικών χορηγιών της ΑΓΕΤ στο Δήμο Βόλου και την απουσία αποδοχής τους από το δημοτικό συμβούλιο όπως ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ μετά από δική του παρέμβαση.
Εξέφρασε την αγωνία του για τον Πολυχώρο Τσαλαπάτα, ένα τοπόσημο για το Βόλο.
Μετέφερε τη φωνή εκατοντάδων πολιτών κι επιχειρηματιών, για την κατάσταση των οδικών, σιδηροδρομικών και λιμενικών υποδομών, που με τη σημερινή τους εικόνα, υποβαθμίζεται συστηματικά η τοπική οικονομία.
Μίλησε για την καύση σκουπιδιών ως διαδικασία υποβάθμισης της ποιότητας ζωής και το πως η δημοτική αρχή επιχειρεί ”να κάνει το άσπρο – μαύρο”.
Εξήρε τη στάση των αρχών της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Περιφέρειας για τα δύο μείζονα ζητήματα (επιχειρηματικό πάρκο ΑΓΕΤ κι εγκατάσταση LNG).
Μίλησε για τη βία εναντίον πολιτών και ειδικά για τη βία που προέρχεται από μέλη ή πρόσωπα που σχετίζονται με τη Δημοτική Αρχή. ”Βία που θυμίζει τις πιο σκοτεινές πλευρές της ιστορίας”.
Τόνισε ότι η πολιτική δράση του συνδυασμού δεν θα καμφθεί από αγωγές εκφοβισμού και θα προκληθεί σχετική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για το θέμα.
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: Ακυρώθηκε η συνάντηση Κασσελάκη ισραηλινό λόμπι AIPAC στις ΗΠΑ
Επόμενο άρθροΜετανιώνω που δεν έκανα νωρίτερα παιδιά, θα ήθελα να έχω κάνει περισσότερα