Η Διοίκηση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Ν.Μαγνησίας επισκέφθηκε περιοχές του Ανατολικού και Νοτίου Πηλίου. Στην επικοινωνία που είχαν με Επαγγελματίες των πληγεισών περιοχών, διαπιστώθηκε η έντονη ανησυχία τους και των κατοίκων για την ομαλή έναρξη της τουριστικής σεζόν.
Η ανησυχία των Επαγγελματιών προκύπτει από την καθυστέρηση έναρξης, ή, ολοκλήρωσης έργων κι αποκατάστασης ζημιών που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου 2023. Βρίσκονται σε εκκρεμότητα έργα τόσο βασικά όσο και δευτερεύοντα. Για παράδειγμα δεν έχουν ολοκληρωθεί έργα υποδομών, οδικού δικτύου, δικτύων ύδρευσης, διαμόρφωση παραλιών κ.α.
Είμαστε πολύ κοντά στο Πάσχα και το καλοκαίρι. Οι επαγγελματίες και ομάδες εθελοντών καταβάλλουν τις υπέρτατες προσπάθειες αποκατάστασης και βελτίωσης ζημιών στο πλαίσιο του εφικτού. Αλλά όσο έτοιμοι και αν είναι οι Επαγγελματίες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και να φιλοξενήσουν επισκέπτες, υπάρχουν σοβαρά προβλήματα που εμποδίζουν την ομαλή έναρξη της τουριστικής σεζόν. Ποιες θα είναι οι εντυπώσεις των πρώτων επισκεπτών; Τι αντίκτυπο θα έχουν για το μέλλον;
Για μία ακόμα φορά, γίνεται έκκληση σε όλους τους Αρμόδιους, Υπουργούς,
Βουλευτές της Μαγνησίας, Περιφέρεια και Δήμους για την δική τους ουσιαστική συμβολή,
ώστε να υπάρξει ένα ομαλό ξεκίνημα, μια θετική εξέλιξη του τουρισμού και κατ’ επέκταση
της οικονομίας στην περιοχή.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΙστορική πρόκριση για το Περιστέρι – Nίκησε 89-77 τη Βόννη και θα αγωνιστεί στο φάιναλ φορ του Basketball Champions League!
Επόμενο άρθροΕυρωεκλογές: Η ακτινογραφία των ψηφοδελτίων – Σελέμπριτι, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί και παλιοί αθλητές