Τα δύο πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά του Champions League αναμένεται να βρουν κάτοχο απόψε, καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα ο αγώνας ρεβάνς της  Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν (COSMOTE SPORT 2) και αυτός της Ντόρτμουντ με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης (COSMOTE SPORT 3).

Ο αγώνας των Καταλανών με τους Γάλλους διεξάγεται στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης, όπου οι «μπλαουγκράνα» θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τη νίκη τους με 3-2 σκορ που σημείωσαν στο «Παρκ Ντε Πρενς», προκειμένου να είναι αυτοί που θα προκριθούν στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα η Ντόρτμουντ και η Ατλέτικο διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη Βεστφαλία. Οι Ισπανοί έχουν τον πρώτο λόγο μετά τη νίκη τους 2-1 στο πρώτο ματς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες που θα πάρουν τα «εισιτήρια» από τις ρεβάνς σε Βεστφαλία και Καταλονία θα συνθέσουν το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών, τη στιγμή που το δεύτερο θα προκύψει την Τετάρτη (17/04) μετά τους επαναληπτικούς, Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι στο «Μονζουίκ» για το συγκρότημα του Τσάβι, καθώς άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από εκπληκτική προσπάθεια και γύρισμα του Γιαμάλ από τα δεξιά ο Ραφίνια από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ντοναρούμα, δίνοντας στην ομάδα του προβάδισμα δύο τερμάτων στη μάχη πρόκρισης με τους Γάλλους για το εισιτήριο που οδηγεί στα ημιτελικά.

Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν 1-0 (COSMOTE SPORT 2)

Γκολ: 12′ Ραφίνια

Κίτρινες:

Κόκκινες:

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Κανσέλο, Αραούχο, Πέδρι, Λεβαντόφσκι, Ραφίνια, Ντε Γιονγκ, Γκουντογκάν, Κούντε, Βαμάλ, Κουμπαρσί

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Λούκας Ερνάντες, Νολυνο Μέντες, Φαμπιάν, Βιτίνια, Ζαιρί Εμερί, Μπαρκολά, Ντεμπελέ, Εμπαπέ

Ντόρτμουντ-Ατλέτικο Μαδρίτης  0-0 (COSMOTE SPORT 3)

Γκολ:

Κίτρινες:

Κόκκινες:

Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Σλότερμπεργκ, Σάντσο, Φούλγργκ, Χούμελς, Μπραντ, Σάμπιτσερ, Μάατσεν, Καν, Ρίερσον, Αντεγιέμι

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χιμένεθ, Ερμόσο, Βίτσελ, Αθπιλικουέτα, Κόκε, Μόινα, Γιορέντε, Ντε Πολ, Γκριεζμάν, Μοράτα

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠέθανε 89χρονη συνταξιούχος καθηγήτρια στο Βόλο
Επόμενο άρθροΗ Συσπείρωση Πανεπιστημιακών για την απαγόρευση δραστηριότητας του γερμανικού Υπουργείο Εσωτερικών ενάντια στον Καθ. Γιάνη Βαρουφάκη και άλλους πανεπιστημιακούς