Την έντονη αντίδρασή της εκφράζει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας για τη μη κλήση της στην άσκηση ασφάλειας του λιμανιού Βόλου από τον ΟΛΒ. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

”Δεν κληθήκαμε (για ακόμη μια φορά) η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, στην άσκηση ασφάλειας του λιμανιού από τον ΟΛΒ.
Παρ όλη τη συνεργασία με τον οργανισμό προφανώς κάποιοι (ευτυχώς λίγοι), ή, δεν ζουν στη περιοχή, ή, εσκεμμένα εθελοτυφλούν στην παρουσία μας, την εμπειρία μας και τις δυνατότητες μας.
Με το Λιμεναρχείο έχουμε άριστη σχέση και συνεργασία και βρισκόμαστε όπου χρειαστεί σε πραγματικά γεγονότα και ανάγκες ( άλλωστε μας βράβευσαν για αυτό αρχή της χρονιάς) και για εμάς αυτές είναι πραγματικές ασκήσεις κι εκπαιδεύσεις και όχι οι στημένες για το φαίνεσθαι.
Στην προηγούμενη μας είπαν ότι μας ξέχασαν, τώρα μάλλον τους έγινε συνήθεια.
Έχουμε αποδείξει 23 χρόνια τώρα ποιοι είμαστε και τι προσφέρουμε και δεν δεχόμαστε από κάποιους υπαλλήλους από τα γραφεία να μας απαξιώνουν και να μας αφήνουν απ’ έξω, τη στιγμή που καλούν άλλους εθελοντές να συμμετέχουν.
Εμείς παραμένουμε σε πλήρη συνεργασία με το Λιμενικό σώμα όπως όλα αυτά τα χρόνια και είμαστε εδώ κι έτοιμοι να προσφέρουμε όταν και όπου χρειαστεί”.
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κολύμβηση
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΗ Σία Κοσιώνη φωτογραφίζει τον Κώστα Μπακογιάννη με τον γιο τους – «Λίγους μήνες έλειψε και πρόλαβε να ψηλώσει»
Επόμενο άρθροBasketball Champions League: H πρόκριση του Περιστερίου στο Final 4 περνάει από τη Βόννη