Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ακόμη η πόλη του Βόλου, ύστερα από την έκρηξη που σημειώθηκε στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Premiera», το βράδυ της Δευτέρας.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα. Το υλικό του εκρηκτικού μηχανισμού που προκάλεσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο που ακούστηκε σε όλο τον Βόλο δεν εντοπίστηκε ακόμα και κλήθηκαν πυροτεχνουργοί από την Λάρισα.

Έρευνες διεξάγονται και στα γειτονικά κτήρια για τον εντοπισμό χρήσιμων στοιχείων, ενώ θα αξιοποιηθεί βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες των γύρω καταστημάτων.

Τα σενάρια

Είναι πολλά τα σενάρια που εξετάζονται αυτή τη στιγμή γύρω από την υπόθεση, αλλά ο δράστης κινήθηκε τόσο «προσεκτικά» και με χειρουργικές κινήσεις, με αποτέλεσμα το επικρατέστερο σενάριο να είναι αυτό της στοχευμένης επίθεσης, δηλαδή μία κίνηση που δείχνει σκοπιμότητα.

Δεν έχει διασταυρωθεί ακόμη αν πρόκειται για μία πράξη «εκδίκησης» ή ξεκαθάρισμα λογαριασμών, χρησιμοποιώντας την έκρηξη ως «προειδοποίηση», αλλά η Αστυνομία σε συνδυασμό με τους πυροτεχνουργούς, αλλά και τις κάμερες των κοντινών μαγαζιών, βρίσκονται σ’ ένα ανθρωποκυνηγητό το οποίο χρόνια είχε να δει ο Βόλος.

Περισσότερα σύντομα…

Προηγούμενο άρθροΠασχαλινό Bazaar στον Βόλο από “Το Χαμόγελο του Παιδιού”
Επόμενο άρθροΠειραιάς: Κτίριο κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι – Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες