Πεδίο μάχης θύμισε άλλη μια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, όπου, αν υπάρξει ήρεμη ατμόσφαιρα θα αποτελέσει είδηση.

Η ένταση άρχισε όταν, συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν το δήμαρχο Αχ. Μπέο, τη στιγμή που αναφέρθηκε σε περιστατικό με τον τότε επικεφαλής της ΛΑΣ Α. Νάνο, ο οποίος είχε χαστουκίσει στο διάδρομο ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο μετά από διαφωνία για τα κοινόχρηστα τέλη.

Ο δήμαρχος πλησίασε τους αντιδρώντες, η όξυνση ανέβηκε, κλήθηκε η Αστυνομία για να συλλάβει δύο άτομα, μόλις εμφανίστηκαν αστυνομικοί υπήρξε νέα ένταση κι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θάνος Θεοδώρου διέκοψε για 10 λεπτά, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Οταν ξανάρχισε η συνεδρίαση, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου είπε ότι, για το θέμα του επεισοδίου, όπου ο σύμβουλος της ΛΑΣ Κ. Γαργάλας δέχτηκε επίθεση του συμβούλου Β. Ζαχείλα, η «Συμμαχία για τον Βόλο» κατέθεσε αίτημα ειδικής συνεδρίασης, η οποία θα γίνει τις επόμενες μέρες.

 

Ο κ. Ριζόπουλος είπε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση δεν τρομοκρατείται με Αστυνομία, ο δήμαρχος είπε ότι η πόλη δεν είναι 10 μπαχαλάκηδες και φώναζε, ”όξω κοπρίτες – μπαχαλάκηδες”.

Οι σύμβουλοι της ΛΑΣ αποχώρησαν φωνάζοντας ”ντροπή σας” και μαζί τους έφυγαν οι περισσότεροι συγκεντρωμένοι πολίτες.

Ακολούθησε η αποβολή του συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Στ. Λημνιού, για ”διατάραξη λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου”, επειδή ζητούσε το λόγο, οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμαζαν το δήμαρχο και η συνεδρίαση ξαναδιακόπηκε για να αποχωρήσει ο κ. Λημνιός.

Μετά την επανέναρξη αποχώρησαν οι σύμβουλοι της ”Συμμαχίας για τον Βόλο”, υποστηρίζοντας ότι, έπρεπε να αποβληθεί ο δήμαρχος για διατάραξη.

Οταν έγινε συνεδρίαση επί συγκεκριμένων θεμάτων, ο κ. Μπέος είπε ότι, όσον αφορά στις ζημιές από τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου, έγινε καταγραφή από επιτροπή του Δήμου, ανέρχονται σε 220 εκ. €, οι αποκαταστάσεις γίνονται, σε δύο βδομάδες θα γίνουν τα εγκαίνια στη γέφυρα Άλλης Μεριάς, θ’ ακολουθήσει ο δρόμος στην Κουκουράβα, σε 10 μέρες θα παραδοθεί στον ΟΣΕ ο παραλιακός δρόμος της Αγριάς και από Δευτέρα ξεκινούν τα έργα στον Κραυσίδωνα, όσον αφορά τα κάγκελα και άλλες ζημιές.

Δείτε τη συνεδρίαση:

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΚασσελάκης: Η καπηλεία πατριωτισμού, πίστης και οικογένειας τελειώνει εδώ – Για «υποκρισία» τον κατηγορεί η ΝΔ
Επόμενο άρθροΗ οικογενειακή απόδραση που ψάχνατε!