Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, αγρότες, φοιτητές και μέλη συλλογικοτήτων, βγήκαν το πρωί της Τετάρτης στους δρόμους του Βόλου, διεκδικώντας αυξήσεις στους μισθούς και συλλογικές διαπραγματεύσεις, στα πλαίσια της 24ωρης γενικής απεργίας, που κήρυξε η ΓΣΕΕ.

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας, στο κέντρο του Βόλου, όπου μίλησαν, ο γραμματέας του ΕΚΒ Δημ. Βασιλείου, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Βόλου Θ. Καραγιάννης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Μαγνησίας Θ. Γεωργαδάκης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Βόλου και μέλος της Διοίκησης του ΕΚΒ Π. Τσιτσιρίκης.

Ο γραμματέας του ΕΚΒ Δ. Βασιλείου ανέφερε μεταξύ άλλων: ”Πρέπει ο μισθός μας να έλθει τουλάχιστον στα προηγούμενα. Ζητάμε να γίνονται απευθείας διαπραγματεύσεις μεταξύ εργοδοτών κι εργαζομένων για να συναποφασίζουν για το ύψος του μισθού”.

Ο Παναγιώτης Τσιτσιρίκης, πρόεδρος των Εμποροϋπαλλήλων Βόλου και μέλος της Διοίκησης του ΕΚΒ κάλεσε τους εργαζόμενους ”να οργανώσουν τις διεκδικήσεις τους απέναντι στην πολιτική που φέρνει την ακρίβεια και κρατάει καθηλωμένους τους μισθούς”.

Ο Θοδωρής Γεωργαδάκης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Μαγνησίας, επισήμανε ότι τα προβλήματα των αγροτών παραμένουν άλυτα.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΘυμός: Τα 3 κόλπα για να διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά τις «εκρήξεις» και όσους… σε εκνευρίζουν
Επόμενο άρθροChampions League: Στα ημιτελικά μετά από τέσσερα χρόνια η Μπάγερν, 1-0 την Άρσεναλ