Σοβαρό τροχαίο σημείωθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στην παλαιά εθνική οδό Λάρισσας – Θεσσαλονίκης. Από το τροχαίο αυτό στο οποίο ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα υπήρξαν τέσσερις τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νσοοκομείο.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, οι τραυματίες είναι δύο νεαρά άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα και άλλα δύο άτομα μεγάλης ηλικίας. Αμέσως μετά το τρακάρισμα έσπευσαν στο σημείο άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία τους μετάφεραν τους τέσσερις τραυματίες στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της συνοικίας της Νέας Σμύρνης, στο ύψος της εξόδου της πόλης προς Θεσσαλονίκη, μετά από βενζινάδικο, όταν υπό συνθήκες που διερευνά η Τροχαία Λάρισας, αρχικά ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε σε προπορευόμενο, ενώ στη συνέχεια ενεπλάκη και όχημα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.

Αυτο είχε ως αποτέλσμα, τμήματα και από τα τρία αυτοκίνητα να μετατραπούν σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ από ότι φάνηκε χρειάστηκε και την επέμβαση της πυροσβεστικής προκειμένου να προβεί στον απεγκλωβισμό ενός ατόμου.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο:

Στιγμιότυπα από το τροχαίο στην παλαιά εθνική οδό Λάρισας- Θεσσαλονίκης

Στιγμιότυπα από το τροχαίο που έγινε στην παλαιά εθνική οδό Λάρισας- Θεσσαλονίκης

Στιγμιότυπα από το τροχαίο που σημειώθηκε στην παλαιά εθνική οδό Λάρισας- Θεσσαλονίκης

Δείτε βίντεο από το τροχαίο

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣυντάξεις: Στους 770.000 οι συνταξιούχοι με προσωπική διαφορά
Επόμενο άρθροΚυριάκος Μητσοτάκης: Στις Βρυξέλλες για την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής