Περιοδεία στη Βαρβάκειο Αγορά και στα καταστήματα της οδού Αιόλου πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 29 Απριλίου ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, μαζί με υποψήφιους ευρωβουλευτές, μέλη και στελέχη του κόμματος.

Ο Αλέξης Χαρίτσης συνομίλησε με καταναλωτές, καταστηματάρχες και εργαζόμενους. Όπως τόνισε σε δηλώσεις του, φέτος η κατάσταση είναι χειρότερη από ποτέ.

«Στην Πασχαλινή αγορά καταρρέει το οικονομικό success story της κυβέρνησης Μητσοτάκη Η ακρίβεια, η διάλυση της αγοραστικής δύναμης, η εγκατάλειψη της μικρής επιχείρησης φέρουν την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Χαρίτσης.

«Χρειάζεται να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, χρειάζεται η πολιτική αλλαγή στη χώρα»

Παράλληλα πρόσθεσε πως «η πολιτική επιλογή της κυβέρνησης να στηρίξει τα καρτέλ και τις μεγάλες πολυεθνικές αλυσίδες των σουπερ μάρκετ έχει τεράστιες επιπτώσεις στη λειτουργία των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και εδώ στη Βαρβάκειο Αγορά. Θα στηρίξουμε ως Νέα Αριστερά τη μικρή τοπική επιχείρηση που αποτελεί κύτταρο για την τοπική οικονομία και στηρίζει την απασχόληση σε όλη την Ελλάδα».

Στιγμιότυπο από την περιοδεία του Αλέξη Χαρίτση και των στελεχών της Νέας Αριστεράς

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς τόνισε επίσης την ανάγκη στις κάλπες των ευρωεκλογών να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

«Η ψήφος στις ευρωεκλογές είναι ψήφος αποδοκιμασίας προς την κυβέρνηση της ΝΔ» είπε ο Αλέξης Χαρίτσης πρόσθεσε πως «είναι ώρα να μπει τέλος στην κερδοσκοπία, στην αισχροκέρδεια, είναι ώρα να στηριχθεί το εισόδημα των πολιτών, είναι ώρα να επιβιώσει η μικρή και μεσαία επιχείρηση. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, χρειάζεται η πολιτική αλλαγή στη χώρα».

Δείτε βίντεο με δηλώσεις του Αλέξη Χαρίτση από τη Βαρβάκειο και την οδό Αιόλου:


Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΆστατος ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα – Οι πρώτες εκτιμήσεις για την Κυριακή του Πάσχα
Επόμενο άρθροΑγνωστοι εγκατέλειψαν 30 σκυλιά στον Αλμυρό δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα με την αναισθησία τους