Στην εξιχνίαση της απόπειρας ανθρωποκτονίας ενός 33χρονου που διαπράχθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023 έξω από κέντρο διασκέδασης στην Πετρούπολη προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης έγινε από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών και ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 39χρονος αλλοδαπός.

Έπειτα από πολύμηνη και συστηματική έρευνα

Ο 39χρονος συνελήφθη από τις γαλλικές Αρχές το απόγευμα του Σαββάτου (4/5) στη Λυών της Γαλλίας, δυνάμει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε από τις Αρχές της χώρας μας.

Ο δράστης ήταν γνωστός των Αρχών, καθώς είχε απασχολήσει την αστυνομία για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Το περιστατικό είχε συμβεί περίπου στις 5 τα ξημερώματα στις 10 Σεπτεμβρίου 2023, όταν έξω από κέντρο διασκέδασης στην Πετρούπολη υπήρξε συμπλοκή ατόμων. Τότε ο 39χρονος και μετά από διαπληκτισμό, πυροβόλησε τον 33χρονο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής  εξιχνιάστηκε η απόπειρα ανθρωποκτονίας 33χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε την 10-9-2023 έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην περιοχή της Πετρούπολης.

Έπειτα από πολύμηνη και συστηματική έρευνα ανωτέρω αστυνομικών και κατόπιν συνδυαστικής αξιολόγησης αποδεικτικών μέσων και πληροφοριακών στοιχείων ταυτοποιήθηκε ως δράστης 39χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω συνελήφθη από τις γαλλικές Αρχές απογευματινές ώρες της 4-5-2024 στη Λυών της Γαλλίας, δυνάμει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε από τις Αρχές της χώρας μας.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, πρώτες πρωινές ώρες της 10-9-2023 έξω από κέντρο διασκέδασης, ο 39χρονος μετά από διαπληκτισμό, πυροβόλησε τον 33χρονο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος έχει απασχολήσει τις αρχές για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροSOS από ΕΒΕΑ για τις επενδύσεις στα ακίνητα – Παίρνει θέση στον πόλεμο για τα κίνητρα δόμησης
Επόμενο άρθροΚοσμοσυροή στο Μοναστήρι του Αγίου Αθανασίου στο Νότιο Πήλιο-Ο παράδεισος που πρέπει να επισκεφθείτε