“Έχουμε καταντήσει να βρισκόμαστε με ραντεβού. Η Αφροδίτη έχει μεταναστεύσει με τα παιδιά στη μάνα της” δήλωσε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης και η σύζυγός του, Αφροδίτη Τσώνου, μίλησαν στην κάμερα του Happy Day και στην Χριστιάνα Κοχλατζή για τον έγγαμο βίο κι όσα έχουν αλλάξει μεταξύ τους μετά τον ερχομό των παιδιών τους.

«Έχουμε καταντήσει να βρισκόμαστε με ραντεβού. Η Αφροδίτη έχει μεταναστεύσει με τα παιδιά στη μάνα της. Αναγκαστικά κάθε εβδομάδα πηγαίνω στο χωριό για να τους βλέπω», είπε αρχικά ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Η Αφροδίτη Τσώνου είπε από την πλευρά της: «Γύρισα στο πατρικό μου με τα δυο παιδιά μας γιατί πραγματικά χρειάζομαι τη βοήθεια των γονιών μου».

Σε ερώτηση για το πώς είναι αυτό το μοντέλο οικογένειας και αυτή η σχέση, ο Χρίστος Αντωνιάδης απάντησε: «Ποια σχέση; Ποιος έχει σχέση;».

Η Αφροδίτη Τσώνου τόνισε: «Εδώ και ενάμιση χρόνο που έχουν έρθει τα παιδιά, έχει δυσκολέψει πολύ η κατάσταση μεταξύ μας, αλλά και γενικά οι ισορροπίες της οικογένειας έχουν διαταραχτεί.

Το μεταξύ μας έχει αλλάξει. Μου λείπει το σπίτι μου στη Γλυφάδα».

Ο Χρίστος Αντωνιάδης ανέφερε: «Η επιστήμη ερευνά αυτή την αλλαγή μεταξύ μας. Δίνουμε χρόνο, θα έρθει άσπρη μέρα και για εμάς. Θα έρθουν καλύτερες μέρες. Το στοίχημα είναι να γυρίσει πίσω η Αφροδίτη μόνη της, όχι με τη μάνα της. Να είμαστε μόνοι μας».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑκρίβεια: «Πληθωρισμό απληστίας» του Μητσοτάκη, καταγγέλλουν τα κόμματα – Απεργεί το Δημόσιο στις 21 Μαΐου
Επόμενο άρθροΤεντόγλου: «Θα είμαι σίγουρα στα μετάλλια στο Παρίσι, οι Τζαμαϊκανοί θέλουν να με διαλύσουν φέτος»