Υπόθεση κλοπής χρηματοκιβωτίου από σπίτι στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης με περιεχόμενο συνολικής αξίας 550.000 ευρώ, εξιχνίασαν οι αστυνομικές αρχές της πόλης.

Για την εμπλοκή του στην υπόθεση ταυτοποιήθηκε ένας 33χρονος, ο οποίος ήταν σεσημασμένος για πλαστογραφία και ναρκωτικά, ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Ο 33χρονος δράστης ενήργησε με τη βοήθεια τριών συνεργών, που δεν έχουν προς το παρόν ταυτοποιηθεί

Το Ι.Χ. που χρησιμοποίησαν οι δράστες για την κλοπή του χρηματοκιβωτίου

Η κλοπή, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, τελέστηκε στις αρχές του περσινού Απριλίου, ενώ ο 33χρονος φέρεται να ενήργησε με τη βοήθεια τριών συνεργών του – αγνώστων προς το παρόν στοιχείων ταυτότητας.

Οι δράστες διέρρηξαν τη μονοκατοικία από την οποία αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρυσές λίρες, χρυσαφικά και τιμαλφή, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στις 550.000 ευρώ περίπου.

Σε έρευνα που διεξήχθη στο σπίτι του, στην Τούμπα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, κλειδαριές με ειδικά κλειδιά, λουκέτα και ένας μύλος, ηλεκτρονικές συσκευές (USB και σκληροί δίσκοι), 18 κινητά τηλέφωνα, ένας φορητός πομποδέκτης, το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ κι ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την κλοπή και τη μετέπειτα διαφυγή των δραστών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διαβιβάζεται αρμόδια στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑπολογισμός των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Θαλασσαιμίας
Επόμενο άρθροLarissa coffee show: Έρχεται η γιορτή του καφέ στη Λάρισα το τριήμερο 24,25 και 26 Μαΐου