Ο Διοικητής της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος, κ. Γεώργιος Χατζηγεωργίου επισκέφθηκε χθες την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας – Β. Σποράδων κ. Άννα Μαρία Παπαδημητρίου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε αναφορά στις συνέπειες της κακοκαιρίας του Σεπτεμβρίου 2023 στην επιχειρησιακή λειτουργία του Λιμένα Βόλου, εξαιτίας των οποίων μειώθηκαν τα λειτουργικά βάθη, στερώντας τον χώρο που έχουν διαθέσιμο τα πλοία για να προσεγγίσουν. Επισημάνθηκε ιδιαίτερα ότι απαιτείται άμεσα να υπάρξει αποκατάσταση, προκειμένου να επανέλθουν οι δυνατότητες εξυπηρέτησης των χρηστών του λιμανιού, γιατί είναι προφανείς οι αρνητικές συνέπειες για το λιμάνι και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σ΄ αυτό.

Επιπλέον, ο Διοικητής ενημέρωσε την Αντιπεριφερειάρχη ότι έχουν προγραμματιστεί να γίνουν εναέριες περιπολίες οι οποίες θα βοηθήσουν σημαντικά στο έργο της Πολιτικής Προστασίας σχετικά με την πυροπροστασία και την δασοπροστασία του Νομού.

Η Περιφερειακή Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος θα είναι στο πλευρό της Περιφέρειας για ότι θέμα προκύψει και η Αντιπεριφερειάρχης με τη σειρά της διαβεβαίωσε για την άριστη συνεργασία τους.

Στον Δήμο Βόλου
Τον Διοικητή της 4ης ΠΕΔΙΛΣ (Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος), Αρχιπλοίαρχο, Γ. Χατζηγεωργίου υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του και ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και τρόπους συνεργασίας που θα βοηθήσουν την πόλη και συνολικά την τοπική κοινωνία.
Ο κ. Μπέος συνεχάρη τον κ. Χατζηγεωργίου για την ανάληψη των καθηκόντων του και τον διαβεβαίωσε για την βούληση της Δημοτικής Αρχής για κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, διαβεβαίωση που ανταπέδωσε και ο νέος Διοικητής.

Προηγούμενο άρθροΓιατί πεινάω αμέσως μετά το φαγητό;
Επόμενο άρθροΚάηκε ολοσχερώς το ιστορικό κτίριο της Λέσχης Αρίσβης στη Μυτιλήνη