Η Τζένιφερ Λόπεζ ρωτήθηκε ευθέως για τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ μετά τα πολλά δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε η λατίνα σταρ Τζένιφερ Λόπεζ στο Μεξικό, για να προωθήσει την ταινία της, «Atlas», ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τον σύζυγό της Μπεν Άφλεκ.

«Είναι αλήθεια το διαζύγιό σας με τον Μπεν Άφλεκ; Ισχύουν αυτές οι φήμες;» ρώτησε ο δημοσιογράφος σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. «Ποια είναι η αλήθεια; Για τον ισπανικό Τύπο, ποια είναι η αλήθεια;».

Αμέσως έσπευσε ο συμπρωταγωνιστής της λατίνας σταρ, Σιμού Λιού να απαντήσει: «Οκ, δεν θα το κάνουμε αυτό. Σας ευχαριστούμε πολύ παιδιά, το εκτιμούμε πραγματικά. Σας ευχαριστούμε» είπε, ωστόσο η Λόπεζ δεν είχε σκοπό να το αφήσει να περάσει.

«Εσύ ξέρεις καλύτερα από αυτά» είπε απευθείας στον δημοσιογράφο με την κάμερα να εστιάζει στη βέρα της. 

«Έλα τώρα, μην το κάνεις αυτό, σε παρακαλώ» πρόσθεσε ο Λιού. «Αν θα μπορούσα να κλείσω με ένα πράγμα» συνέχισε ο ηθοποιός.

«Η Τζεν είναι παραγωγός αυτής της ταινίας και ο λόγος για τον οποίο είμαι εδώ και για τον οποίο ο Στέρλινγκ συμμετείχε σε αυτή την όμορφη ταινία, είναι επειδή η Τζεν νοιάζεται. Και η Τζεν νοιάζεται για πράγματα όπως η εκπροσώπηση και η ποικιλομορφία και είναι αφεντικό».

Η Τζένιφερ Λόπεζ έκλεισε τη συνέντευξη Τύπου λέγοντας στους δημοσιογράφους στα ισπανικά: «Σας ευχαριστώ. Κανείς δεν με ρώτησε τίποτα στα ισπανικά, αλλά εντάξει».

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2022, αφού τα ξαναβρήκε μετά από πολλά χρόνια και σύμφωνα με δημοσιεύματα και ο δεύτερος γάμος οδηγείται προς το τέλος του.

Οι φήμες λένε ότι ο γάμος τους «περνάει μια κρίση» ενώ άλλα δημοσιεύματα τους θέλουν μάλιστα να ζουν ήδη χωριστά το τελευταίο διάστημα.

Το ίδιο το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει κάτι, ωστόσο, ο Μπεν Άφλεκ δεν ήταν στην πρεμιέρα της ταινίας της ούτε τη Δευτέρα στο Λος Άντζελες, ούτε χθες Τετάρτη στο Μεξικό αλλά εθεάθη στη Σάντα Μόνικα με φίλους.



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠεριβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας: Η εκδήλωση στις 2 Ιουνίου ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος
Επόμενο άρθροΕορτή της Παναγίας Παραμυθίας στη Μονή Ταξιαρχών