Από την Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας ανακοινώνεται ότι:

Συνήλθαν χθες Τετάρτη, στα γραφεία της ΠΠΜ, φορείς που θα συνδιοργανώσουν εκδήλωση την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 στην παραλία του Βόλου, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, κατόπιν πρότασης του Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος. Συμμετείχαν, οι Ενεργοί Πολίτες Βόλου, ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας, η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας (ΠΠΜ), εκπρόσωπος του Γραφείου του Περιφερειάρχη Περιβάλλοντος Φ. Λαμπρινίδη, ο Σύλλογος «Ο ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ» και ο Σύλλογος Πολιτών για την Υγεία και το Περιβάλλον. Παραβρέθηκε ακόμα ο Παντελής Μαστρογιάννης από την Πράσινη Αριστερά.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, στις 8 το απόγευμα στην παραλία του Βόλου, εμπρός από το κτίριο Παπαστράτου. Νωρίτερα θα υπάρξει περίπτερο για ενημέρωση των πολιτών στα προβλήματα περιβάλλοντος. Το θέμα της εκδήλωσης είναι: «Ημέρα Περιβάλλοντος 2024: Δεν γιορτάζουμε. Στέλνουμε σήμα κινδύνου», με έμφαση στην κλιματική κρίση, την αέρια ρύπανση του Βόλου και την αποφυγή εγκατάστασης μονάδας LNG στον Παγασητικό.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της εκδήλωσης. Νέα συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 στις 8 το απόγευμα στα γραφεία της ΠΠΜ. Μέχρι τότε μπορούν και άλλοι φορείς να συμμετάσχουν στη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης.

Προηγούμενο άρθροΥπουργείο Δικαιοσύνης: Έρχεται η Δικαστική Αστυνομία, ανακοίνωσε ο Φλωρίδης
Επόμενο άρθρο«Εσύ ξέρεις καλύτερα» απάντησε σε δημοσιογράφο για το αν χωρίζει με τον Μπεν Άφλεκ