Όπως αποκάλυψε το Live News, για ένα ακίνητο στη Μύκονο έχει ξεκινήσει η δικαστική διαμάχη μεταξύ του Γιώργου Μαζωνάκη και της Βάσως Μαζωνάκη, με κατάθεση και εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων από τον τραγουδιστή κατά της αδερφή του.

Η αντιδικία ανάμεσα στα 2 αδέρφια, εξαιτίας της οποίας ο Γιώργος Μαζωνάκης κατέθεσε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της αδερφής του Βάσως Μαζωνάκη, έγινε για την εκμετάλλευση τουριστικής επιχείρησης στη Μύκονο. Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε το Live News, το πρόβλημα προκύπτει για την διαχείριση της εταιρίας στην οποία ανήκει το σπίτι στο νησί των ανέμων. 

Σύμφωνα με τον τραγουδιστή, όταν αποφάσισε να κάνει έλεγχο στα οικονομικά της εταιρείας που είχε μαζί με την αδερφή του, παρατήρησε ότι το πολυτελές σπίτι στη Μύκονο είχε μεταφερθεί σε άλλη εταιρεία υπό την διαχείριση της Βάσως Μαζωνάκη, στην οποία ο ίδιος δεν είχε ποσοστό.

Μέχρι πέρσι το καλοκαίρι ο τραγουδιστής και η αδερφή του έκαναν μαζί διακοπές όπως κάθε καλοκαίρι, στη Σητεία της Κρήτης έχοντας παρέα και τον σύντροφο της Βάσως, τον σεφ Δημήτρη Μακρυνιώτη. Τα αδέρφια έκαναν από κοινού επενδύσεις αφού αγόραζαν σπίτια σε νησιά και αφού τα ανακαίνιζαν, στη συνέχεια τα νοίκιαζαν. Η Βάσω Μαζωνάκη επί 20 χρόνια ήταν μάνατζερ του τραγουδιστή με αποτέλεσμα εκτός από αδερφή να είναι και πιο στενή συνεργάτιδα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vaso Mazonaki (@vasomazonaki)

Η αρχική εταιρεία είχε την επωνυμία VGD Residences (δηλ. Βάσω, Γιώργος, Δημήτρης) με χαμηλό κεφάλαιο, με σκοπό τη διαχείριση και εκμετάλλευση ακινήτων. Μετά την πρόσφατη τροποποίηση η εταιρεία μετονομάστηκε, ίσως εν αγνοία του τραγουδιστή, σε «Residences by V».  Πριν λίγο καιρό ο γνωστός τραγουδιστής αποχώρησε και έδωσε το 5% στην Βάσω Μαζωνάκη και το άλλο 5% στον σύντροφό της Δημήτρη Μακρυνιώτη. Η διαδικασία αυτή όμως, φέρεται να μην έγινε με την έγκριση του Γιώργου Μαζωνάκη.

Ο ίδιος ζητά να επιστρέψουν τα ποσοστά στην αρχική τους μορφή, δηλαδή 90% η αδερφή του και 10% ο γνωστός ερμηνευτής. Η κίνησή του να οδηγηθούν σε δικαστική διαμάχη αποτελεί σύμφωνα με τον ίδιο, προειδοποίηση προς την αδερφή του.

Το 2023 μία άλλη εταιρεία την οποία διαχειρίζονταν τα δύο αδέρφια 50 – 50 για τα οικονομικά του τραγουδιστή τροποποιήθηκε, με την Βάσω Μαζωνάκη να αποχωρεί και να παραδίδει το 49%, παρόλο που με βάση το καταστατικό εκείνη είχε τον έλεγχο των εσόδων και των εξόδων. Το ποσοστό κατέληξε να περνά στο 99% στον Γιώργο Μαζωνάκη και στο 1% σε άλλο πρόσωπο. Αυτή η εταιρεία από το 2004 εκμεταλλευόταν την καλλιτεχνική δραστηριότητα του τραγουδιστή εξολοκλήρου, με τον δημοφιλή καλλιτέχνη να συνεχίζει τη σημαντική πορεία του στην ελληνική μουσική σκηνή κάνοντας μεγάλες εμπορικές επιτυχίες και λαμπερές εμφανίσεις.

Όλα αυτά έχουν αλλάξει άρδην με τα δύο αδέρφια να βρίσκονται στα δικαστήρια, μεταξύ άλλων για το πολυτελές ακίνητο στη χώρα της Μυκόνου. Σύμφωνα με το Live News, 7 διανυκτερεύσεις σε αυτό κοστολογούνται στα 3.291 ευρώ, περίπου. Το οίκημα, το οποίο πωλείται σε μοναδικότητα και όχι σε τετραγωνικά μέτρα. Πιθανολογείται ότι η αξία του να ξεκινάει με βάση τα 500.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά της Βάσως Μαζωνάκη ο τραγουδιστής έχει αποστασιοποιηθεί πολύ από την οικογένειά του τους τελευταίους μήνες, και έχει μήνες να μιλήσει μαζί με τους συγγενείς του. Σε αντίθεση με το παρελθόν που τα 2 αδέρφια εμφανίζονταν συχνά μαζί.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vaso Mazonaki (@vasomazonaki)

Ο Γιώργος Μαζωνάκης συνεχίζει να σκέφτεται επιχειρηματικά. Από το 2024 έχει επενδύσει και σε eshop κατάστημα με κοσμήματα και ρούχα και τον ίδιο να το διαφημίζει.

«Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι, αγαπημένα μου παιδιά, καλώς ορίσατε στην αισθητική της κοινής μας καθημερινότητας. Με κάποιον τρόπο, όσοι και όσα αγαπώ βρίσκονται εδώ. Βρίσκονται εδώ, επειδή είναι τα αντικείμενα που αγαπώ και θέλω να τα έχω στη ζωή μου, στο δέρμα μου και στον χώρο μου. Βρίσκονται εδώ, επειδή είναι τα κυριολεκτικά και τα μεταφορικά σχέδια που κάνω με τους ανθρώπους που αγαπώ – τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου, και εσάς», είχε αναφέρει ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Οι εξελίξεις τρέχουν, δημόσια τα δύο αδέρφια δεν έχουν τοποθετηθεί και αφήνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων στους δικηγόρους τους, με άτομα από το περιβάλλον τους να προσπαθούν τις τελευταίες μέρες, να τους φέρουν σε επαφή ώστε η φωτιά που άναψε να σβήσει. Πάντως, σύμφωνα με έρευνα του Live News είναι δύσκολο το να φτάσει αυτή η διαμάχη να τελεσιδικήσει στα δικαστήρια.

To άρθρο Αποκαλύψεις για την εταιρεία και το σπίτι στη Μύκονο που έφτασαν τον Γιώργο Μαζωνάκη στα δικαστήρια με την αδερφή του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣωκράτης Φάμελλος: «Απογοητευτική η παρουσία Μητσοτάκη – Δεν κατέθεσε πρόταση για την ακρίβεια»
Επόμενο άρθροΕλ Κααμπί: «Χάρη στο Θεό θα παίξω σε έναν τελικό, θέλω πολύ το τρόπαιο»