Σε μια κλειστή τελετή μόνο για στενούς φίλους και συγγενείς η Millie Bobby Brown της σειράς Stranger Things και ο Jake Bongiovi, γιος του John Bon Jovi, παντρεύτηκαν, κρατώντας το γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα της Sun, αναφέροντας πως η 20χρονη ηθοποιός, Μίλι Μπόμπι Μπράουν, πρωταγωνίστρια της σειράς του Netflix, Stranger Things και ο Jake Bongiovi παντρεύτηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Φίλοι του ζευγαριού μιλώντας στη Sun αποκάλυψαν: «Η Μίλι και ο Τζέικ αντάλλαξαν αθόρυβα όρκους το περασμένο Σαββατοκύριακο. Σχεδιάζουν μια μεγαλύτερη τελετή στις ΗΠΑ αργότερα, αλλά πλέον έχουν παντρευτεί νόμιμα και έχουν κάνει όλα τα έγγραφα».

«Ήταν μια ήρεμη και ρομαντική τελετή με την πιο στενή οικογένειά τους μαζί τους καθώς έλεγαν τους όρκους τους» συμπλήρωσαν.

Η Μίλι και ο Jake ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2021 πριν αρραβωνιαστούν την περασμένη άνοιξη.

Η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι ο φίλος της τής έκανε πρόταση γάμου, ανεβάζοντας στο instagram μια φωτογραφία με το δαχτυλίδι αρραβώνων.

«Σε αγάπησα τρία καλοκαίρια τώρα, γλυκέ μου, τα θέλω όλα», έγραψε η Βρετανίδα σταρ στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ο Τζέικ δημοσίευσε δύο φωτογραφίες μαζί με μια λεζάντα που έγραφε «Για πάντα».

Ο διάσημος μπαμπάς του Τζέικ, ο John Bon Jovi, σε συνέντευξή του είχε υπερασπιστεί την απόφασή τους να παντρευτούν νέοι και είπε ότι του θύμισαν την εποχή που ο ίδιος παντρεύτηκε τη σύζυγό του το 1989, έχοντας γνωριστεί ως έφηβοι: «Είναι μια επιταχυνόμενη εκδοχή αυτού που πέρασα πριν από 40 χρόνια και νομίζω ότι, με την υποστήριξη της οικογένειας γύρω τους, θα είναι υπέροχα μαζί».



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣαν σήμερα 25 Μα’ι’ου
Επόμενο άρθροΕπικίνδυνη ζώνη η Ερυθρά Θάλασσα για τη διεθνή ναυτιλία – Δεν αποκλιμακώνουν οι Χούθι