Στην ιστοσελίδα ”Πολίτες Μαγνησίας για την Υγεία και το Περιβάλλον”, η κα. Ιφιγένεια Ηλιοπούλου, γνωστή και από τους αγώνες της για την προστασία του περιβάλλοντος στη Μαγνησία έγραψε το παρακάτω κείμενο-απορία, συνοδευόμενο από δυο χσαρακτηριστικές φωτογραφίες με ο, τι συμβαίνει στο εξωτερικό και αφορά το πολυτιμότερο αγαθό, το νερό.

”Μηχανήματα φιλτραρίσματος του νερού και δημόσιες βρύσες στην Ρώμη. Γιατί να μην υπάρχουν και στο Βόλο με τόσα πηγαία νερά του Πηλίου; Με έπιασε το παράπονο που κάποιοι, δυστυχώς, εκλεγμένοι σε θέσεις εξουσίας, κρατούν την, πόλη αλλά και την Ελλάδα, τόσο μα τόσο πίσω! Παντού, σε όλα τα μαγαζιά σερβίρεται νερό βρύσης. Υπάρχουν βέβαια τουρίστες που προτιμούν το εμφιαλωμένο νερό, αλλά κυρίως καταναλώνεται παντού το νερό βρύσης”.

Μπορεί να είναι εικόνα ‎1 άτομο, παρκόμετρο και ‎κείμενο που λέει "‎trattata trattata e refrigerata potabile treated and refrige water, ACAHA Acqua Drinking dal linee guida emanate utenti di Nel apeBBo dellaSa sipregano evitando contatti accedere sempn uno alلة distanza interpersonale di metro Acqu almeno at NATURAL Still RI AA SCARICA O ocea HILINAST MADTWOW ロ: T サーゲュ ちん‎"‎‎

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Αυτό στη Ρώμη. Στο Βόλο, οι ελάχιστες δημόσιες βρύσες που λειτουργούσαν όπως στον Αγιο Νικόλαο και στον Αγιο Κωνσταντίνο, έμειναν στεγνές. Απορίας άξιον……..

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΕλ Κααμπί: «Ένα όνειρο που ελπίζω να γίνει πραγματικότητα στις 29 Μαΐου»
Επόμενο άρθροΝέοι αγρότες: Έρχονται αλλαγές στο νέο πρόγραμα – Τα χαρακτηριστικά