Ο Μαρονικός επιθετικός του Ολυμπιακού Αγιουμπ Ελ Κααμπι, πρώτος σκόρερ του Conference League, μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA, εν όψει του τελικού του Conference League με τη Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια (29/5-22:00):

Για τα παιδικά του χρόνια: «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν τυπικά. Κατάγομαι από το Ντερμπ Μίλα, μια ταπεινή γειτονιά στην Καζαμπλάνκα. Άρχισα να παίζω στους δρόμους και, με επιμέλεια και αποφασιστικότητα, βρήκα τον δρόμο μου. Η επιτυχία, έχω καταλάβει, βασίζεται στη σκληρή δουλειά, την ορμή και τη θεϊκή καθοδήγηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις διακοπές από το σχολείο, συμπλήρωνα το εισόδημά μου με διάφορες δουλειές, κυρίως ξυλουργική. Δούλεψα σε καθαριστήριο, πωλήσεις αλατιού. Δούλεψα σκληρά για να συντηρήσω τον εαυτό μου και είμαι περήφανος για αυτό. Μου έμαθε πώς να ζω. Μου έμαθε ότι η ζωή δεν είναι εύκολη».

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό τον περασμένο Αύγουστο: «Όταν δέχθηκα την πρόταση από τον Ολυμπιακό, το είδα ως προσωπική πρόκληση. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος κύρους που πάντα διεκδικεί εγχώριες διακρίσεις και συμμετέχει στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ονειρευόμουν να παίξω σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Τώρα, χάρη στον Αλλάχ, φτάσαμε στον τελικό και είμαστε ένα μικρό βήμα από τη μεγαλύτερη χαρά, την κατάκτηση του τροπαίου! Είναι ένα όνειρο που ελπίζω να γίνει πραγματικότητα στις 29 Μαΐου.

Μετά την ανατροπή κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η αυτοπεποίθηση εκτοξεύτηκε στα ύψη. Μεγαλώσαμε ενωμένοι και με μια νέα εμπιστοσύνη στις ικανότητές μας. Όλα επικεντρώθηκαν στην Αγγλία, μπροστά σε τόσους πολλούς από τους ένθερμους φιλάθλους μας. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για όσους επιμένουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποτέ δεν είχαμε φτάσει ούτε στα ημιτελικά πριν, πόσο μάλλον να φτάσουμε στον τελικό. Όλοι ήμασταν περήφανοι και χαρούμενοι, ιδιαίτερα όταν ο κόσμος μας υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο. Δεν είναι μόνο οι οπαδοί μας. όλοι οι Έλληνες είναι περήφανοι για εμάς».

Για τη σημασία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: «Ο προπονητής μας μπήκε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Έχει μεγάλη εμπειρία , έχει προπονήσει πολλές ομάδες και έχει κερδίσει το Europa League με τη Σεβίλλη. Μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση, μου έδωσε τη δυνατότητα να είμαι άνετα στο γήπεδο, μου έδωσε περισσότερη ελευθερία. Τον ευχαριστώ, όλο το τεχνικό επιτελείο και τους φυσικούς του συλλόγου. Φροντίζουν πάντα να είμαστε σε άριστη κατάσταση».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροO Κωνσταντίνος Αργυρός ξεκαθαρίζει αν θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη
Επόμενο άρθροΑνύπαρκτες οι ελάχιστες δημόσιες βρύσες στο Βόλο που κάποτε λειτουργούσαν