Πολλά  έχουν ειπωθεί για το ενδεχόμενο ο Κωνσταντίνος Αργυρός να τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Γιώργο Λιάγκα να λύνει το γρίφο.

Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε από τον Στέφανο Κασσελάκη την ώρα που έτρωγαν να καλέσει εκείνη τη στιγμή τον Κωνσταντίνο Αργυρό και να τον ρωτήσει αν θα τραγουδήσει στον γάμο του στις 28 Αυγούστου στην Κρήτη.

«Δεν ήξερε καν ότι γίνεται γάμος και πότε είναι. Δεν είχε προσκληθεί, σε αντίθεση με όλα τα ρεπορτάζ που τον ήθελαν να έχει πάρει πρόσκληση. Δεν το ήξερε καν ο άνθρωπος. Τώρα του έκανε πρόσκληση, για πρώτη φορά, on camera. Είναι μη προετοιμασμένο ενσταντανέ, καθόμαστε και τρώμε» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας. 

«Εφιάλτης μου έχεις γίνει, Κωνσταντίνε. Έχω τσακωθεί με τη μισή ελληνική τηλεόραση. Οι μισοί λένε ότι θα τραγουδήσεις στον γάμο και εγώ βγαίνω και λέω ότι δεν θα τραγουδήσεις στον γάμο. Δεν ξέρει καν πότε είναι ο γάμος» είπε ο παρουσιαστής στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια κουβέντα. Δεν ξέρω πώς βγήκε αυτό. Πότε είναι ο γάμος; Θα γίνει χαμός. Αν δεν έχω συναυλία, θα κατέβω με χαρά» ξεκαθαρίζει για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μιλώντας με τον Γιώργο Λιάγκα στο τηλέφωνο.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΦωτιά στον Ασπρόπυργο – Μεγάλη η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Επόμενο άρθροΕλ Κααμπί: «Ένα όνειρο που ελπίζω να γίνει πραγματικότητα στις 29 Μαΐου»