«Την περασμένη σεζόν είχαμε ένα φανταστικό ταξίδι, ακόμα κι αν το τέλος δεν ήταν καλό. Φέτος το κάναμε ξανά και δεν ήταν εύκολο. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό γιατί η Φιορεντίνα δεν έχει κερδίσει τρόπαιο για πολλά χρόνια. Θα ήταν μεγάλη ανταμοιβή για τα παιδιά, για όλα όσα έχουν κάνει τις δύο τελευταίες σεζόν σε αυτή τη διοργάνωση, το κερασάκι στην τούρτα».

Αυτά-μεταξύ άλλων- είπε ο προπονητής της Φιορεντίνα Βιντσέντζο Ιταλιάνο σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της UEFA:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Φιορεντίνα εδώ και τρία χρόνια βρίσκεται από τη μέση και πάνω στον βαθμολογικό πίνακα. Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά στο Conference League, τιμούμε ένα μεγάλο τουρνουά, κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι το επίπεδο στο οποίο πρέπει να παραμείνει η Φιορεντίνα. Φτάνοντας στον τελικό ή στον ημιτελικό, παλεύοντας για να φτάσει στο πρώτο μισό του πίνακα», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Είχαμε το match point στα τελευταία λεπτά την περασμένη σεζόν, αφού ισοφαρίσαμε με τον Μποναβεντούρα, την ευκαιρία του Ρονάλντο Μαντραγκόρα. Δυστυχώς σε αυτά τα ματς οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Η παραμικρή υποχώρηση συγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και πρέπει να είσαι τέλειος. Και αυτή τη φορά Θα αντιμετωπίσουμε δύσκολους αντιπάλους. δεν παίζουμε στο γήπεδό τους, αλλά θα παίξουμε στην πόλη τους. Πιστεύω ότι θα είναι ακόμα πιο δύσκολο για εμάς. Όμως όταν μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο και ο διαιτητής σφυρίζει, όλα τα άλλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα».

Σχετικά για το πώς άλλαξε η Φιορεντίνα σε σχέση με την περασμένη σεζόν, είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προσπαθούσαμε να κάνουμε μικρές αλλαγές από την αρχή της σεζόν. Είχαμε ήδη αρχίσει να αλλάζουμε τη θέση των χαφ προς το τέλος της περασμένης σεζόν, μετά προσπαθήσαμε να παίξουμε κάποιους αμυντικούς πιο μπροστά για να αναπτύξουμε καλύτερα τη δράση. Αυτό γιατί ένας κεντρικός αμυντικός όπως ο (Λούθκας Μαρτένες) Κουάρτα σημείωσε δέκα γκολ. Είμαστε όλοι χαρούμενοι, ειδικά αυτός, γιατί γενικά οι αμυντικοί δεν σκοράρουν τόσο πολύ».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣίσσυ Χρηστίδου για Θοδωρή Μαραντίνη: Έχουν περάσει 5 χρόνια, έχουν συμβεί πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου από τότε
Επόμενο άρθροΚΑΠ: Σε ισχύ ο νέος κανονισμός – Οι αλλαγές