«Δεν υπονοώ τίποτα, δεν είναι το μυαλό μου καθόλου εκεί», λέει η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τη Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησαν η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου. Η παρουσιάστρια του MEGA ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον, καθώς και για το πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στο Instagram με τραγούδι των Onirama.

«Η σεζόν τελειώνει αλλά δεν τελειώνει το συμβόλαιό μου, εμείς είχαμε έτσι κι αλλιώς και την επόμενη χρονιά. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, κάνω ακριβώς αυτό που θέλω και ονειρευόμουν. Επαγγελματικά νιώθω ότι δεν μου λείπει τίποτα, δεν είμαι και πολύ των αλλαγών. Είμαστε πολύ ωραία ομάδα», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Οι γυναίκες έχουν πάρα πολλούς ρόλους σήμερα και τα καταφέρνουμε μια χαρά, το έχουμε κατακτήσει αυτό.

Δεν θα απαντούσα για την προσωπική μου ζωή, δεν το έχω κάνει τόσα χρόνια. Μετά το τέλος ενός γάμου, επειδή υπάρχουν και δύο παιδιά στη μέση, αν άφηνα κάτι να διαρρεύσει χωρίς να είμαι σίγουρη, θα ήμουν αφελής. Τα παιδιά μου είναι η προτεραιότητα, το άλφα και το ωμέγα στη ζωή μου», εξομολογείται η παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού.

«Τι το ‘θελα να ανέβασα το στόρι με το τραγούδι του Θοδωρή; Στο σπίτι μας ακούμε πολύ Onirama και Θοδωρή Μαραντίνη, αν και το συγκεκριμένο τραγούδι είναι των Locomondo. Έπρεπε να το σκεφτώ ότι θα γίνει αυτό. Δεν θεώρησα ότι θα γίνει θέμα», απαντά για το θέμα η Σίσσυ Χρηστίδου.

   

«Το καταλαβαίνω από τη μία. Από την άλλη όμως έχω χωρίσει εδώ και 5 χρόνια, είναι πάρα πολλά για να στεκόμαστε και να λέμε ότι αυτό υπονόησα ή είπα για τον Θοδωρή.

Έχουν συμβεί πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου από τότε και το λέω για να τελειώνουμε: δεν υπονοώ τίποτα, δεν είναι το μυαλό μου καθόλου εκεί, είναι ο πατέρας των παιδιών μου και αυτό δεν θα αλλάξει και κρατάμε αυτό», ξεκαθαρίζει οριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου για Θοδωρή Μαραντίνη: Έχουν περάσει 5 χρόνια, έχουν συμβεί πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου από τότε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΛαμία: Από πρόθεση η φωτιά στο εργοστάσιο τροφίμων – Η έκθεση της Πυροσβεστικής
Επόμενο άρθροΙταλιάνο: «Η Αθήνα το κάνει ακόμα πιο δύσκολο για εμάς»